Planet X is coming?

Of je nu wel gelooft of niet in het bestaan van de onbekende planeet Nibiru, ook wel Planet X genoemd, feit is dat bijna alles wat er nu op aarde gebeurt, verklaart zou kunnen worden door de naderende komst van dit/zo’n hemellichaam.

Er is iets waardoor alle planeten in ons zonnestelsel worden beroerd, een geheimzinnige, nu nog bijna onzichtbare kracht.

Dezelfde kracht die waarschijnlijk ook invloed heeft op het gedrag van de mensheid zelf. De agressie, korte lontjes en zombie-achtig gedrag wereldwijd zijn daarvan bewijs.

Dan zijn er natuurlijk de meer dan heftige aardveranderingen, de toenemende (zware) aardbevingen en praktisch iedere vulkaan wereldwijd die ontwaakt uit een diepe slaap.

Nadat in het begin van de jaren tachtig met zekerheid werd vastgesteld door NASA dat Nibiru wel degelijk echt was, gingen de (mainstream) luiken voor wat betreft verdere informatie naar beneden.

Vanaf dat moment verdwenen er biljoenen Dollars uit de reguliere Amerikaanse (defensie) begrotingen en begon men als een gek met het bouwen van ondergrondse schuilplaatsen voor een relatief kleine groep mensen.

Het verhaal wat dat betreft lijkt een beetje op de film 2012 waarin de wereldelite de komende vloedgolven kan ontsnappen door middel van een aantal arken die in het diepste geheim worden gebouwd.

Dat is uiteraard ook de reden dat er absoluut geen concrete informatie naar buiten komt. De wereld zou onmiddellijk veranderen in één grote chaos wanneer bekend zou worden dan Nibiru werkelijk bestaat en veel dichterbij is dan dat de meesten denken.

Het zal niet al te lang meer duren volgens een aantal onderzoekers voordat Nibiru zichtbaar wordt als een ster aan de hemel en weldra groter wordt. Het is tenslotte een planeet, vier tot vijf keer groter dan de aarde, met een aantal kleinere omringende manen. In feite een soort mini-zonnestelsel.

Gepubliceerd op 19 mrt. 2014DNA manipulation of mankind, periodic global cataclysms on planet earth, ancient Sumerian mythology of giants, gods, hybrids, Planet X Nibiru, Lloyd Pye interviewed by Robert Sepehr http://atlanteangardens.blogspot.com/

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s