GEKKENHUIS MAATSCHAPIJ !!

Helaas leven wij in een tijd waarin de waanzin regeert.

Niet alleen dat, het merendeel van de bevolking gedoogt dit gedrag ook nog eens waardoor de idioterie steeds verder doorslaat.

Zo is in Frankrijk een burgemeester verplicht opgenomen in een psychiatrisch ziekenhuis omdat hij anti islam commentaren op Twitter plaatste.

Let wel, we hebben het hier over het land waar iedereen Charlie is en vrijheid van meningsuiting het hoogste goed.

Volgens berichten van AFP en Le Figaro was de burgemeester van het Zuid Franse stadje Venelles, Robert Chardon, in een Twitter discussie verwikkeld met de voormalig Franse president Nicolas Sarkozy.

Chardon is fel anti islam en stond erop dat Frankrijk het moslimgeloof in het land moet uitbannen en in plaats daarvan de christelijke religie promoten.

Uiteraard is dat geen erg vriendelijke taal tegenover de moslims, maar het is de mening van de man en dus mag hij die in een vrij land ventileren, toch?

Nee, niet in dit geval.

Alhoewel het in alle toonaarden officiëel wordt ontkend, is Chardon volgens onder andere AFP wel degelijk verplicht opgenomen op een psychiatrische afdeling vanwege het maken van “niet coherente opmerkingen”.

Mocht dit verhaal waar blijken dan kunnen we concluderen dat “Ik ben Charlie” dood is wat Frankrijk betreft.

xxx

Een ander land waar ze ook niet zoveel op hebben met Charlie’s is Zweden.

Zweden, het meest “liberale” land ter wereld, waar een aantal politici nu een regeling willen voor terugkerende ISIS strijders. Ze willen dat deze mensen hulp krijgen bij het vinden van een baan en op kosten van de belastingbetaler een volledig re-integratie traject gaan volgen.

Dus, nadat ze zich maanden- of jarenlang hebben beziggehouden met het onthoofden van onschuldige burgers (althans dat is wat in de mainstream media ons wil laten geloven), worden ze aan geld, een baan en een huis geholpen als het aan de Zweedse politici ligt.

Aan de andere kant worden terugkerende Zweedse veteranen die tegen ISIS hebben gevochten volledig aan hun lot overgelaten.

Welkom in het gekkenhuis.

BRON: http://www.prisonplanet.com/french-mayor-forced-into-mental-institution-for-islamophobic-comments.html

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s