Planeet Niburu in ons zonnestelsel of komt het door Geo-Engineering ??

De wereld is toch wel hevig geschrokken van de zware aardbeving in Nepal, met op dit moment al meer dan 10.000 slachtoffers.

Ook deze aardbeving wordt weer gezien als iets dat nu eenmaal voorkomt in bepaalde regio’s en het heeft volgens de autoriteiten niets te maken met de heftige ontwikkelingen op onze planeet.

Terwijl je alleen maar de cijfers hoeft te kijken om vast te kunnen stellen dat zware aardbevingen wereldwijd fors zijn toegenomen de afgelopen jaren.

Wanneer we kijken naar aardbevingen met een kracht van zes of hoger op de Richterschaal dan zien we in de periode 1980 tot 1989 dat er gemiddeld op jaarbasis 108,5 van dit soort aardbevingen voorkwamen. In de 9 daarop volgende jaren, de periode 2000 tot 2009, maakten we gemiddeld 160,9 van dit soort aardbevingen mee, een stijging van 38,9 procent.

Wanneer we de bevingen met een kracht groter dan 7,5 nemen, zien we ook een spectaculaire stijging gedurende de laatste jaren.

Zo ook vanmorgen in Engeland. Weliswaar een kleinere aardbeving maar denk dat we toch onze aandacht hier op moeten vestigen.

UPDATE WERELD VERANDERINGEN!!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s