Wat is agenda 21? Word bewust!!!

Amerika staat op het punt financieel in te storten en plannen voor een wereld word stapje bij stapje realiteit. Als je goed onderzoek doet zie je dat de UN ( ja inderdaad de Europese unie) grote invloed heeft bij het uitvoeren van deze wereld order. Uiteraard moeten ze dit zeer undercover uitvoeren aangezien de mensheid niet wakker moet worden om hun plannen te dwarsbomen. Ze creëren een probleem en komen dan zelf met een oplossing om zo hun plannen te realiseren. Een voorbeeld is agena 21 …een plan onder de paraplu van duurzaamheid om totaal controles te krijgen over de mensheid. Plan is om Amerika te strippen van hun 50 staten en te verdelen in 11 regio’s die onder de controle komt van de UN. Komt dit ongeloofwaardig over ? Word bewust en zoek je eigen waarheid,,,!

Hier vast een voorzetje:

Agenda 21 is het beleidsplan voor Duurzame Ontwikkeling in de 21 eeuw, ontworpen door de Verenigde Naties en vastgesteld tijdens de Conferentie in Rio de Janeiro 1992. Deze strategie richt zich op natuurbescherming en duurzaamheid, maar heeft een onderliggend veel belangrijker doel. Het weghalen van macht bij bestaande overheden door herstructurering van de politiek.
Onder deze groene deken zijn door de VN, specialisten van milieustichtingen, natuurfondsen en ngo’s (niet gouvernementele organisaties) ingezet, die op alle niveaus wereldwijd opereren. -Essentiële instrumenten van NGO’s ‘ die leiden tot succes behelzen o.m. machtsgebruik door het aansturen: van gemeenschappen, de media, wetenschap, regeringsbevoegde deelname van publieke forums.-a)
Met name ICLEI plaatst zich tussen de verschillende overheden en adviseren/begeleiden duurzaamheidsprojecten met nieuwe wetten en regels om de macht naar de regio’s toe te trekken en het beleid van de VN uit te voeren. De torenhoge kosten betalen wij zelf met ons belasting geld. Nederland is lid van de VN, dus moeten we ons houden aan de gemaakte afspraken in deze verdragen.

De IUCN is ‘s werelds grootste en machtigste ngo, samen met het WRI en het Wereld Natuurfonds. Zij zijn verantwoordelijk voor het Verdrag inzake Global Biodiversity Strategy, waarop het beleid van Agenda 21 is gebaseerd. 2000 dochter- ngo’s, experts in biologie, sociale wetenschappen, economie, wetgeving, beleidsanalyse, ethiek, en gemeenschappelijke organisaties voeren dit beleid lokaal, provinciaal, nationaal en internationaal uit. Het groene beleid reikt dus veel verder dan alleen het milieu.
Op de site van European Sustainabel Development Network (ESDN)kun je up to date de Nederlandse vorderingen volgen. De ngo’s krijgen op elk gebied specifieke internationale ondersteuning van de VN/ESDN, zoals je op deze site kunt zien.

Het gaat slecht met de aarde en het is de schuld van de mens. Dat is het uitgangspunt. Natuurlijk is al die aandacht voor het milieu geweldig, er moet ten slotte wat gebeuren.
Alles moet duurzaam (sustainable) worden. Maar wat wordt er bedoeld met duurzame ontwikkeling?
“Duurzame ontwikkeling is ontwikkeling die aansluit op de behoeften van het heden zonder het vermogen van toekomstige generaties om in hun eigen behoeften te voorzien in gevaar te brengen, aldus de definitie van de VN-commissie Brundtland uit 1987.
Een vaag begrip waar je alle kanten mee op kunt.

Maar wat is dan niet duurzaam volgens dit verdrag? Grazend vee, landbouw, bouwmaterialen, industriële activiteit, privé bezit, landgebruik dat voorziet in menselijke behoeften, wegen, spoorwegen etc., allemaal niet duurzaam en dus verboden. Hier de volledige lijst met verwijzing naar het Global Diversity Assessment Report1)

Het welzijn van de aarde en de natuur stelt men boven de mens. De mens wordt beschouwd als een parasiet die de natuur verziekt. Om de natuur te herstellen moet de mens dus wijken. Hier komen de milieu- en natuurjongens aan bod. De bevolking wordt betrokken en natuurbewust gemaakt, de beleidsmakers geadviseerd tot nieuwe regelgeving. Kinderen worden geïndoctrineerd via onderwijs en voorbereid om in een collectieve gemeenschap te leven.
Voor gewone mensen betekent dit nog meer wetten en regels en beperking van bewegingsvrijheid. Dit behelst een compleet pakket van bouwvergunningen tot slaapkamer (bevolkingscontrole), van natuurgebied tot afval, van gedragsverandering i.p.v. onderwijs tot een bestuurde economie i.p.v. vrij ondernemerschap.
De vrouw krijgt de belangrijkste rol toebedeeld in dit nieuwe beleid. Om deze zware werklast te verlichten zorgt de overheid voor meer kinderdagverblijven en kleuterscholen. Vrouwen mogen maximaal 4 maanden borstvoeding geven. (Agenda 21, hfdst. 24.3 d,e)

In Nederland zijn 162 gebieden aangewezen, gebaseerd op biodiversiteit, die aansluiten op een beschermd netwerk van Europese natuurgebieden, Natura 2000.
Door geselecteerde gebieden een bepaalde status te geven, en deze status te wijzigen naar een strengere status bij volgende onderhandelingen, wordt het mogelijk om land te onteigenen van particuliere bezitters. Dialectiek is de toegepaste onderhandelingsvorm.
Natuurgebieden worden zo groot mogelijk gemaakt: ‘Kerngebieden en corridors worden omringd door “bufferzones” waarin de menselijke activiteit ernstig wordt belemmerd en beheerd voor instandhouding van de doelstellingen. De bufferzone wordt omgeven door een buitenste bufferzone, of “Rijksbufferzone”, die dient als een overgangsperiode-zone voor de uitbreiding van de buffer en kernzones.2)

Ook de kust en de eilanden worden taboe voor ons en zijn al opgedeeld in gebieden waar habitat-, vogelhabitatrichtlijnen en natuurbeschermingswetten gelden.(kaarten 3)

In Nederland maakt men graag gebruik van de waterhuishouding om zaken te herstructureren omdat wij voor een groot deel onder de zeespiegel liggen. Volgens de klimaatrapporten (ook wel Climategate genoemd) stijgt het waterpeil als gevolg van de opwarming van de aarde. Inmiddels is deze redenering door vele wetenschappers over de hele wereld verworpen. O.a. 100 wetenschappers hebben hun protest en bevindingen geuit in een open brief aan de secretaris generaal van de UN en meer dan 30.000 wetenschappers tekenden een petitie (incl. onderzoek)

Als gevolg van de aangewezen natuurgebieden moeten mensen migreren van het platteland naar de steden – menselijke nederzettingen genoemd in Agenda 21 (hfdst. 7). Een aantal provincies zijn aangewezen voor intensieve veeteelt (de beruchte megastallen). Wat volkomen tegenstrijdig is als je elk plantje en diertje heilig verklaart.

Diverse bevolkingsprogramma’s leiden alles in “goede” banen en alles wordt gemonitord. De steden en met name de Randstad worden “verdicht” 3), d.i. zoveel mogelijk in de Randstad bouwen (men streeft naar een toename van 40%!). De overheid praat over de Randstad in de provincies Utrecht, Noord- en Zuidholland en Flevoland. In Metropolitane parken mogen wij ons bewegen. 4) en 5).

Agenda 21 is het eind van onze vrijheid. Informeer je zelf en lees dit lijvig document vooral zelf. Google Agenda 21 eens of Visie 2020 of 2030 (er zijn meer benamingen voor Agenda21) en kijk eens hoeveel gemeentes hiermee bezig zijn.

We leven in een interessante en spannende tijd. Wat gaan we doen, waar kiezen we voor?

Vorig jaar rond deze tijd schreven we over de documentaire Shade die in de herfst van dit jaar, 2013, zou uitkomen. Hij is er! Een aanrader om te bekijken. Agenda 21 en alle facetten van depopulatie komen aan bod op een begrijpelijke en feitelijk onderbouwde manier.

Na het kijken van Shade is ontkennen niet meer mogelijk. De mensheid en zijn leefomgeving worden stelselmatig verzwakt en vernietigd. Chemtrails passeren de revue en bedrijven waar we al eerder over schreven die het sprayen ten behoeve van geo-engineering uitvoeren, komen ook in de film weer terug, zoals Evergreen.
Bill Gates met zijn grootaandeelhouderschap in Monsanto en zijn vaccinatie promotieprogrammas zijn natuurlijk ook in beeld. We moeten wakker worden, allemaal, voordat we gedegradeerd worden tot een sub-ras. Een dom, gedwee slavenvolk in dienst van het zelfbenoemde superieure mensenras.

Kijk Shade, the motion picture, en raak overtuigd.

Hier ook nuttige info. Laat je niet afschrikken over reptilians…dat is een onderwerp voor later 😉

Plaats een reactie