Zijn we dichtbij de ontdekking van planeet NIburu/PlanetX?

image

De ruimtesonde New Horizons van NASA komt dichter en dichter bij Pluto en haar vijf manen. Het is een kwestie van tijd voor we zullen zien wat niemand voor ons heeft gezien: heldere, duidelijke foto’s van de kleine ijzige planeet.

“We wachten allemaal op de foto’s,” zei Alen Stern, hoofdonderzoeker van New Horizons, aan CNN. “De beste beelden die we nu hebben, zijn een paar pixels die door de Hubble Space Telescope werden gemaakt. De beelden werden in 2010 uitgebracht, nadat 20 computers vier jaar lang gelijktijdig werkten om ze te produceren.

Op de foto’s is een mysterieuze ijskoude en donkere massa te zien die seizoensgebonden veranderingen ondergaat in de kleur van het oppervlak en de helderheid.

Wetenschappers denken dat voorbij Pluto nog twee planeten staan, te weten Planeet X en Planeet Y. Een team van de Universiteit van Madrid suggereerde dat in de weinig bestudeerde binnenste Oortwolk ‘tenminste twee’ onbekende planeten staan.

Ver voordat wetenschappers onderzoek deden naar Planeet X gingen er al verhalen rond dat ruimteschepen vol jezuïeten van het Vaticaan naar Planeet X (of Nibiru), een ‘geheime’ planeet in ons zonnestelsel, zijn gevlogen.

Schrijver Nigel Watson zei: “Planeet X is een hoeksteen van de theorieën van Zecharia Sitchin. Na het bestuderen van Soemerische kleitabletten concludeerde hij dat de planeet Nibiru voorbij Neptunus stond en eens in de 3600 jaar in ons deel van het zonnestelsel opduikt.”

“Hij beweerde dat Nibiru in botsing is gekomen met Tiamat, een planeet die tussen Mars en Jupiter stond. Door de botsing ontstonden de planetoïdengordel en planeet aarde,” ging hij verder.

“Nibiru wordt bewoond door de Anunnaki, een hoogontwikkeld mensachtig ras, dat de aarde duizenden jaren geleden heeft bezocht om in Afrika goud te delven,” aldus Watson. “Ze hadden mijnwerkers nodig en creëerden met behulp van de genetica de Homo sapiens.”

“Het meeste hiervan kan niet worden bewezen en een dergelijke planeet strookt niet met de huidige aannames over het zonnestelsel,” zei hij. “Doordat dit soort ideeën erg populair zijn, wordt iedere nieuwe ontdekking in het zonnestelsel echter op de voet gevolgd in de hoop op bewijs voor het bestaan van Nibiru of een ander hemellichaam dat mogelijk wordt bewoond door aliens.”

[Metro]

LAATSTE UPDATE:

Advertenties

Een gedachte over “Zijn we dichtbij de ontdekking van planeet NIburu/PlanetX?

  1. is al te zien naast venus staat smorgens om 6:15 nemssis de zon van het nibirustelsel en nibiru zelf linksboven in. Ik heb een foto geplaatst bij ufo meld punt nederland op 19 september onder het mom van een oranje orb in Venlo. Maar het is Nemissis. Ik bestudeer dit onder werp en andere dingen al voor dertig jaar.De laatste 5 zijn het spanneste. De alien zoon Enki maak zijn reentree bij adamskalender. Alle funderingen zijn een vorm van telpoorten. Die zodra nibiru in een lijn ligt met de aarde geactiveerd worden.
    michel tellinger heeft special appartuur opgesteld bij adamskalender en de laatste drie maanden laten duidelijk zien dat er activiteit plaats vind. Is ook openemen met de camera.
    Genoeg gepraat geniet nog van de tijd die we hebben. Het zal geen jaar meer zijn. Dat is alles ik wil toevoegen.

    Roland

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s