Geo-Engineering ( weer manipulatie) rond Texas?

De dodelijke overstromingen in de Amerikaanse staat Texas blijven voortduren en het aantal mensen dat is omgekomen is inmiddels gestegen naar 31.

Is het toeval dat grote delen van Texas onder water staan net voordat de grootscheepse militaire oefening Jade Helm van start gaat?
Al wekenlang heeft de Amerikaanse staat Texas last van overvloedige regen en daaruit voortvloeiende overstromingen.

De regen blijft maar doorgaan in deze staat en veroorzaakt nog weer meer overstromingen met alle gevolgen van dien.

De vraag die veel mensen zich stellen is of we hier te maken hebben met toeval in verband met de algemene klimaatveranderingen op aarde, of hebben we hier een andere situatie net voordat hier op 15 juli de grootschalige en inmiddels al beruchte Jade Helm oefeningen zullen plaatsvinden.

Zijn deze ergste overstromingen in 1000 jaar tijd misschien het gevolg van geo-engineering oftewel weermanipulatie?

Volgens kenners tonen de patronen op de satellietbeelden duidelijk aan dat wat er gebeurt in Texas gefabriceerd is en geen toeval.

Wanneer je zo een aantal beelden bekijkt van hoe de wolken boven de stad Austin eruit zagen dan zou dit zomaar eens kunnen kloppen.

texas 20
texas 21

Niet zo vreemd allemaal dat de mensen in Texas aardig wantrouwend beginnen te worden, inclusief de gouverneur van de staat, Greg Abbott. Deze schreef een brief naar de Texas State Guard met het verzoek om de Jade Helm militaire oefening nauwlettend in de gaten te houden.

Zoiets is eigenlijk ongehoord in Amerika en toont aan hoeveel wantrouwen er heerst in Austin richting Washington.

Wanneer we afgaan op het logo van Jade Helm dan lijkt het duidelijk dat het gaat om volledige controle over alles. Het motto van Jade Helm is “mastering the human domain”.

Al het menselijke onder controle van Washington en staten die dwarsliggen of waarvan de bevolking te mondig wordt zoals Californië en Texas, zullen op de knieën worden gedwongen. Als daarvoor overstromingen nodig zijn veroorzaakt door gedraai aan wat knoppen dan is dat een kleinigheid in het grotere geheel….

Bronnen:

Daily Mail
State of the Nation

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s