VIDEO: “40 jaar oude NASA-video toont UFO die maanlanding Apollo 15 volgt”

UFO-jagers hebben naar eigen zeggen beelden gevonden van een maanlanding waarop een ongeïdentificeerd vliegend object is te zien.

Het beeldmateriaal, dat tijdens de maanlanding van Apollo 15 in 1971 is gefilmd door NASA-astronaut Jim Irwin, toont in de verte een ‘gelande vliegende schotel’. De mensen achter het YouTube-kanaal Paranormal Crucible hebben een korte video gemaakt van wat in hun ogen een buitenaards schip is dat de activiteiten van het Amerikaanse ruimtevaartagentschap nauwgezet volgt.

“Er zijn opmerkelijke beelden opgedoken van een mogelijke vliegende schotel die de bemanning van Apollo 15 op de maan gadeslaat,” aldus de beschrijving onder de video. “Op de beelden, die zijn gemaakt door astronaut Jim Irwin, is een schotelvormig vaartuig te zien dat boven het maanoppervlak zweeft.”

Onder de beschrijving is een link te vinden naar de oorspronkelijke NASA-video. Irwin was de achtste man op de maan en stierf in 1991 op 61-jarige leeftijd aan hartfalen.

Paranormal Crucible heeft de kleuren in de video aangepast zodat het object gemakkelijker is te zien. Een robotstem zegt dat de schaduw van de UFO duidelijk waarneembaar is nadat dit eenmaal is gedaan.

Sceptici zijn van mening dat er een meer aardse verklaring is voor het object, waaronder lichteffecten, vreemd gevormde stenen of beeldmanipulatie.

BRON: http://www.express.co.uk/news/weird/582047/Watch-Does-40-year-old-NASA-film-UFO-aliens-Apollo-15-Moon-landing

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s