“Mondiale financiële systeem gedomineerd door kleine groep corrupte machtswellustelingen”

Karen Hudes was 20 jaar werkzaam als juridisch adviseur voor de Wereldbank. Toen ze de noodklok luidde over corruptie binnen de Wereldbank werd ze ontslagen.

Volgens Hudes is er een elite op aarde die totale controle nastreeft. Deze wereldelite domineert organisaties die de financiën van vrijwel ieder land op deze planeet beheren. De Wereldbank, het Internationaal Monetair Fonds (IMF) en centrale banken zoals de Federal Reserve beheersen letterlijk de wereldwijde geldstroom, zo schreef Michael Snyder.

Hudes zegt dat het mondiale financiële systeem wordt gedomineerd door een kleine groep corrupte machtswellustige figuren rond de private Amerikaanse Fed. Dit netwerk heeft de controle gekregen over de media om zo hun eigen misdaden te kunnen toedekken, legt ze uit. In een interview met The New American zei ze dat ze werd ontslagen toen ze misstanden bij de Wereldbank aan de kaak probeerde te stellen. Ze is samen met een aantal andere klokkenluiders van plan de corruptie te ontmaskeren en te beëindigen, schreef Alex Newman.

Op 8 juni schreef Hudes een brief aan de stuurcommissie van de Bilderberggroep waarin ze onder meer stelt dat het corrupte netwerk binnen de G7 niet langer de lakens uitdeelt, maar dat het de BRICS-landen en de G77 zijn die de komende jaren het mondiale financiële systeem gaan vormgeven. Ze legt ook uit dat haar Global Debt Facility de wereldelite ervan probeert te weerhouden om totale controle over het geld te krijgen.

Ze citeert in haar brief Alis Castano over de aanstaande Bilderbergconferentie van 11 tot 14 juni. “De mysterieuze, kwaadaardige, machtswellustige Bilderbergers komen voor de 63ste keer bijeen. 140 deelnemers uit verschillende landen ontmoeten elkaar in het Interalpen Hotel in het Oostenrijkse Tirol om achter gesloten deuren te spreken over beleid, depopulatie en hun geheimzinnige agenda. De conferentie vindt drie dagen na de G7-top plaats. Volgens de website van de Bilderberggroep staan onder meer de situatie in Oekraïne en Syrië en het TTIP-verdrag op de agenda. […] Ze bespreken verder het afschaffen van contant geld en immigratiekwesties in Europa.”

[Infowars]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s