Zo word het bewustzijn van onze kinderen gemanipuleerd !!!

Weer heeft Nederland de internationale alternatieve media weten te halen als voorbeeld over hoe de kinderen hier op school worden gemanipuleerd.

Nederlandse schoolboeken beelden Rusland uit als een hongerig monster dat op het punt staat het arme Oekraïne op te slokken, terwijl Europa probeert het land te “redden”.
De volgende afbeeldingen zijn afkomstig van VMBO leerboeken uit het Nederlands onderwijs, die recentelijk zijn bijgewerkt naar aanleiding van de actuele situatie in de wereld.

Dan valt je mond open van verbazing als je ziet hoe ze het in hun hoofd halen om het volgende voor te schotelen aan kinderen in de leeftijd van 15/16 jaar.

De volgende afbeelding laat Rusland zien als een bijzonder onvriendelijk land dat Oekraïne compleet in de kaken heeft. Het arme Europa probeert nog wel met een uitgestrekte arm het land te redden, maar het ziet er somber uit.

De bijbehorende vragen zijn onder andere: Wat doet Rusland? En, wat doet Europa?

Tja, die antwoorden zijn niet zo moeilijk. Het vriendelijke bezorgde Europa kijkt toe, probeert te helpen, terwijl het agressieve Rusland bezig is Oekraïne op te slokken.

schoolb 1

Een tweede afbeelding laat zien welke gebieden in de wereld vrij zijn en welke niet. De rode gebieden zijn de niet vrije gebieden en de donkergroene gebieden zoals Noord Amerika en Europa zijn de meest vrije.  Het zal uiteraard niemand verbazen dat Rusland wordt afgebeeld als een land waar geen vrijheid heerst.

schoolb 2

Wie bepaalt dat Rusland niet vrij is en een kwaadaardig, gevaarlijk land zou zijn? Zijn het de mensen die de Nederlandse schoolboeken maken voor kinderen?

Het is een grof schandaal dat bovenstaande lesmateriaal, pure propaganda, aan nietsvermoedende pubers wordt voorgeschoteld.

Hoeveel ouders in dit land hebben eigenlijk enig idee wat men in de hoofden van hun kinderen probeert te stampen?

Bronnen:

Sott Net
David Icke

Advertenties

2 gedachtes over “Zo word het bewustzijn van onze kinderen gemanipuleerd !!!

  1. Ja zodra je kind word geboren worden ze straks gechipt en gevaccineerd en zo snel als mogelijk naar gesubsidieerde kinderopvang om ze meteen te mindcontrollen en klaar te stomen voor Burger slaaf

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s