KARTEL UN !! WAKE UP !!

Sommige werkwijzen zijn voor een doorsnee mens simpelweg niet te bevatten ondanks dat het vaak een recept is van de straat wat zijn effectiviteit blijft bewijzen, ongeacht de afkomst van de dealer in kwestie.   

Griekenland wordt leeggeknepen door het IMF terwijl ze zonder problemen geld aan Oekraïne willen geven ookal kan het land dat nooit terugbetalen.
Christine Lagarde heeft laten weten dat indien mocht blijken dat Oekraïne niet in staat zal zijn om het aan hen geleende geld terug te betalen, het IMF nog wel een manier weet om te zorgen dat het geld in Kiev terechtkomt onder een of andere hulpprogramma.

Het steunbedrag dat door het IMF en de buitenlandse bondgenoten aan Oekraïne is toegezegd, bedraagt maar liefst 40 miljard Dollar.

In juli moet de volgende tranche naar Oekraïne gaan, dat wil zeggen, niet naar de bevolking, maar de kontzakken van de oligarchen en de oorlogsvoering in het oosten van het land.

Zo soepel als het IMF is tegenover Oekraïne, zo keihard stellen ze zich op richting Griekenland.

We weten dat het land al zo goed als leeggeplunderd is door de bankiers, ze weinig of geen kans hebben om aan de strenge eisen van onder andere het IMF en andere schuldeisers, zoals de Europese Unie, te voldoen.

Ieder voorstel dat een wanhopige Griekse overheid op tafel legt, wordt vakkundig getorpedeerd, terwijl men bij het IMF donders goed weet dat Griekenland op zijn tandvlees loopt.

Het is niet alleen een land wat sterft, het is ook letterlijk de bevolking als je rondkijkt in steden zoals Athene.

Mensonterende toestanden in de gezondheidszorg. In opdracht van de bankiers is er 19 van iedere 20 Euro bezuinigd.

Mensen moeten hun eigen beddengoed meenemen wanneer ze worden opgenomen in een ziekenhuis. Dat wil zeggen, als er überhaupt bedden zijn en je kunt er bovendien beter op eigen kracht naartoe gaan want de meeste ambulances werken niet.

De ziekenhuizen in het land zijn zo wanhopig voor geld dat ze zelfs babies vasthouden als gijzelaar totdat de rekening is betaald. Stervende patiënten worden aan hun lot overgelaten, ziekenhuizen hebben geen medicijnen meer en de remmen van de ambulances die door de stad racen, werken regelmatig niet.

Vijf jaar geleden gaf Griekenland bijna 18 miljard Euro uit aan gezondheidszorg. Ter vergelijking, de 140 staatsziekenhuizen hebben dit jaar in totaal 43 miljoen Euro gekregen.

Je ziet nu het verschil. Griekenland is al leeggeplunderd en de bankiers hoeven nergens rekening mee te houden en ook het allerlaatste bezit kan daar nog worden weggezogen. Alles wat er nog is, is tenslotte nog verpand.

Uiteraard gaat Oekraïne precies dezelfde kant op, alleen verkeren zij in een nog iets vroeger stadium dan de Grieken. Daarom is Christine Lagarde zo vrijgevig waar het Oekraïne betreft. Een investering die uiteindelijk het honderd- of duizendvoudige zal opleveren als ook dit land vakkundig wordt geplunderd.

Allemaal precies volgens de methoden zoals drugsdealers dat doen. In het begin (bijna) gratis weggeven en afhankelijkheid creëren om daarna over te gaan op uitbuiting tot de dood erop volgt.

Bronnen:

RT News

Mailonline

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s