VIDEO: NASA onderbreekt livefeed ruimtestation ISS ‘nadat drie UFO’s langs de aarde vliegen

De NASA zou de livestream vanaf het internationale ruimtestation ISS hebben onderbroken op het moment dat er drie UFO’s bij de aarde verschenen. Het houdt de gemoederen nogal bezig.

In de video zijn drie ongeïdentificeerde vliegende objecten te zien die uit de atmosfeer tevoorschijn komen. De lichten verlaten onze planeet enkele seconden voordat de livefeed door NASA wordt onderbroken omdat het ‘signaal was verbroken’.

“Bingo, op heterdaad betrapt terwijl ze de aarde verlaten,” schreef iemand onder het filmpje, dat zo’n 50.000 keer is bekeken. “Dit is het soort bewijs dat we nodig hebben.” NASA heeft nog niet gereageerd op de knipperende lichten tijdens de live-uitzending.

Volgens anderen kunnen het ook satellieten zijn of zijn de beelden bewerkt. Mensen die de livefeed vaak volgen zeggen dat de camera’s geregeld worden verwisseld en dat het beeld wel vaker wegvalt.

Het is niet de eerste keer dat complottheoretici claimen dat NASA buitenaardse activiteit heeft vastgelegd op camera. Er staan honderden filmpjes op YouTube waarin wordt beweerd dat er buitenaardse schepen bij het ruimtestation zijn gefilmd. Begin dit jaar werden de live-beelden van het ISS ook al onderbrokentoen er een UFO in beeld verscheen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s