Mysterieuze dood: Lichaam van arts die vaccins aan autisme linkte gevonden in rivier

De Amerikaanse arts Jeff Bradstreet, die kinderen hielp die zouden zijn beschadigd door vaccins, werd eerder deze maand dood aangetroffen onder wat velen ‘verdachte omstandigheden’ noemen.

Het lichaam van de arts dreef in een rivier in de staat North Carolina en vertoonde een schotwond in de borst. Een visser stuitte op vrijdag 19 juni op het lichaam. Dr. Bradstreet deed veel onderzoek naar autisme en was tegen het gebruik van vaccins. Zijn zoon ontwikkelde na een vaccinatie autisme.

Kwik

Duikers troffen in de rivier een handpistool aan. Het onderzoek naar de dood van Bradstreet loopt nog. Hij had een praktijk in de staat Georgia, waar hij kinderen met autisme, PPD en aanverwante neurologische stoornissen behandelde.

Dr. Bradstreet gaf onder meer behandelingen waarbij het lichaam van de kinderen werd ontdaan van kwik. Volgens hem speelt het zware metaal een grote rol bij de ontwikkeling van autisme. “Autisme heeft me meer geleerd over geneeskunde dan de universiteit,” zei de arts ooit op een conferentie.

Inval FDA

Onlangs werd door verschillende Amerikaanse overheidsagentschappen onder leiding van de geneesmiddelenautoriteit FDA een inval gedaan in de kantoren van Bradstreet. De FDA heeft nog niet gezegd waarom agenten het kantoor van de arts hebben doorzocht, meldde de Gwinnett Daily Post.

Internetpagina’s die zijn aangemaakt ter ere van Bradstreet staan vol met reacties van gezinnen die zeggen dat de overleden arts hun leven op een positieve manier heeft veranderd. “Dr. Bradstreet was de arts van mijn autistische zoontje. Hij heeft wonderen verricht,” schreef iemand op Facebook. “Mijn zoon is nu 16 en dankzij hem heeft hij nu een normaal leven. Ik dank hem iedere dag.”

Antwoorden

“Ik zal dr. Bradstreet altijd dankbaar zijn dat hij mijn zoon heeft genezen van autisme,” schreef iemand anders. “Zijn behandelingen hebben het leven van mijn zoon veranderd zodat hij kan opgroeien en een normaal leven kan leiden. Dr. Bradstreet zal heel erg worden gemist!”

Er is inmiddels een GoFundMe-pagina aangemaakt door één van de familieleden van Bradstreet. De familie hoopt antwoorden te vinden op de vele vragen rond zijn dood. Hoewel de familie heeft gevraagd niet te speculeren, concluderen velen dat de dood van Bradstreet onderdeel is van een complot.

[Washington Post, MailOnlineInfowars]

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s