Hooggerechtshof dwingt Duitse parlement UFO-geheimen vrij te geven

Na jaren van rechtszaken heeft het Duitse Hooggerechtshof de Bundestag opdracht gegeven informatie over UFO’s, de zoektocht naar buitenaardse intelligenties en een speciale VN-resolutie over onderzoek naar UFO’s vrij te geven. Deze informatie is verzameld door de wetenschappelijke dienst van het Duitse parlement.

Tot op heden hield de Bundestag deze informatie niet alleen geheim, ook probeerde zij via de rechtbank te voorkomen dat het volk toegang kon krijgen. Het vonnis is een grote stap voor het Duitse UFO-onderzoek.

In 2010 kwam Robert Fleischer van Exopolitik.org erachter dat de wetenschappelijke dienst van het Duitse parlement een vakgroep had die zich bezighield met de zoektocht naar buitenaardse intelligenties en het onderzoek naar UFO’s.

Officieel onderzoek

Hoewel verschillende journalisten kopieën van een paper van deze vakgroep wisten te bemachtigen, mochten ze die niet in het geheel publiceren. Frank Reitemeyer sleepte de Bundestag voor de rechter en werd in het gelijk gesteld. De Bundestag huurde een peperduur advocatenkantoor in, ging in beroep en won. Uiteindelijk kwam de zaak bij het Hooggerechtshof terecht.

De informatie die moet worden vrijgegeven omvat onder meer een internationale samenvatting met feiten over UFO’s en informatie over SETI (de zoektocht naar buitenaards leven) en VN-resolutie A/33/426. De auteurs van de paper concluderen opvallend genoeg dat ‘buurlanden en bondgenoten van Duitsland (waaronder Frankrijk, de VS, Groot-Brittannië en Canada) net als zoveel andere landen officieel onderzoek deden en doen naar UFO’s’.

Duitse geheime dienst

Die conclusie staat haaks op de uitspraak van minister Wolfgang Schäuble, die in 2008 zei dat de Duitse overheid geen interesse heeft in het onderwerp een geen onderzoek doet naar UFO-waarnemingen.

Al eerder onthulden vele onderzoekers en journalisten dat de Duitse overheid in het geheim onderzoek doet naar ongeïdentificeerde vliegende objecten. Zo werd onder meer ontdekt dat de Duitse geheime dienst BND een archief over UFO’s heeft.

[GreWi]

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s