Amerika in de ban van Jade Helm 15: “Elitetroepen graven tunnels onder Walmart en kondigen krijgswet af

In de Amerikaanse staat Texas is de grootschalige militaire oefening Jade Helm 15 begonnen. Een aantal Texanen hebben extra wapens en munitie ingekocht uit vrees voor een invasie van het Amerikaanse leger.

In zeven Amerikaanse staten voeren duizenden soldaten en elitetroepen oefeningen uit. In Texas zullen in totaal 1200 militairen worden gestationeerd. Veel inwoners vrezen dat de militaire oefening een dekmantel is en dat het Amerikaanse leger de staat van beleg wil invoeren in Texas.

Tunnelnetwerk

De militaire oefening, die in totaal acht weken zal duren, wordt al maanden omgeven met complottheorieën. De groep Counter Jade Helm wil vrijwilligers gaan inschakelen om legervoertuigen te volgen en hun locaties te delen op hun website.

Sommigen denken dat elitetroepen een geheim tunnelnetwerk graven onder gesloten Walmart-vestigingen. Anderen stellen dat de regering Obama via een georkestreerde financiële crisis de krijgswet zal invoeren in Texas, alle vuurwapens zal afpakken en de staat als een dictator zal bezetten.

Argusogen

Het stadje Christoval verkeert in grote staat van paraatheid. Eén van de inwoners van het stadje, een Vietnamveteraan, heeft extra vuurwapens ingekocht en een boer zou 20.000 extra kogels hebben ingeslagen.

Gouverneur van Texas Greg Abbott heeft de Texas State Guard opdracht gegeven Jade Helm 15 nauwgezet in de gaten te houden, maar veel burgers volgen de militaire operatie met argusogen.

BRON: [DeMorgen]

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s