‘Eén van de grootste politieke schandalen ooit’: Britse ministers, Lords en spionnen vormen machtig pedofielennetwerk

Niet te geloven. Zo omschrijft journalist Ross Coulthart van het Australische tv-programma 60 Minutes één van de grootste politieke schandalen in de Britse geschiedenis.

Er is nieuw bewijs dat een aantal van de meest gerespecteerde Britten zich schuldig hebben gemaakt aan pedofilie. Kinderen van acht en negen jaar oud werden overgebracht naar door de staat beheerde woningen en vervolgens misbruikt door parlementsleden, Lords en spionnen. Zij werden beschermd door een geheime code en hebben nooit verantwoording af hoeven te leggen voor hun vreselijke misdaden.

De Britse parlementsleden, ministers, Lords en spionnen worden ervan verdacht onderdeel te zijn geweest van een goed georganiseerd pedofielennetwerk. Het team van 60 Minutes reisde af naar Londen om slachtoffers, getuigen en politieagenten te interviewen. De agenten kregen te horen dat ze hun onderzoek naar hooggeplaatste figuren zoals oud-parlementslid Lord Greville Jenner moesten staken.

Recentelijk gaf het Britse Openbaar Ministerie toe over genoeg bewijs te beschikken om Lord Jenner te vervolgen wegens het seksueel misbruik van drie jongetjes. Hij heeft de aantijgingen altijd ontkend. Het is onwaarschijnlijk dat de 86-jarige Lord Jenner, die aan dementie lijdt, ooit in de rechtbank zal moeten verschijnen.

“Media betrokken bij cover-up”

Hoewel de beschuldigingen tegen tenminste 10 huidige en voormalige parlementsleden en de daaropvolgende cover-ups zo explosief zijn dat ze uiteindelijk hebben geleid tot een parlementaire enquête, zegt Coulthart dat dit nieuws veel te weinig de voorpagina’s van kranten haalt.

“Ik sta ervan versteld dat dit schandaal niet iedere dag op de voorpagina van de dagbladen staat,” zei hij. “Eén van de redenen waarom we dit onderwerp belichten is dat we niet konden geloven dat zoveel Britse media het links laten liggen. Ik denk dat een groot deel van de Britse media betrokken is bij de cover-up.”

“We hebben verhalen gehoord over artikelen die offline zijn gehaald,” ging hij verder. “De overheidsinstituties zijn corrupt en beschermen de rijken en machtigen.”

Beschermd

Het team van 60 Minutes spreekt ook met de chauffeur van de Australische ambassadeur, die de duistere geheimen van het Britse establishment aan het licht zou kunnen brengen. De kinderen werden gedood om het machtige pedofielennetwerk te beschermen.

“Het zijn niet alleen oud-parlementsleden en andere politici die worden verdacht van pedofilie, er worden ook namen genoemd van mensen die nog steeds zeer machtige posities bekleden,” aldus Coulthart. “We moeten ons afvragen of ze beschermd worden. Ik denk het wel.”

BRON: [News.com.au]

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s