Je gelooft je ogen niet: Amerikaanse overheid geeft document vrij met details over aliens, schepen en thuisplaneet

Steeds meer Amerikanen eisen dat hun overheid openheid van zaken geeft over vliegende schotels. John Podesta, tot voor kort topadviseur van president Obama, deed de afgelopen jaren tevergeefs pogingen om te achterhalen wat de VS weet over UFO’s.

“Mijn grootste mislukking van 2014,” twitterde Podesta op zijn laatste werkdag als beleidsadviseur van de president. “Wederom niet gelukt om de UFO-onderzoeken te openbaren.”

Het Witte Huis houdt vol dat het geen informatie over dit onderwerp heeft. Toch hebben de FBI, CIA en NSA verschillende geheime UFO-stukken vrijgegeven, wat erop wijst dat men erg geïnteresseerd is in dit fenomeen.

“Hooggeplaatste luchtmachtofficieren zijn achter de schermen bezorgd over UFO’s. Maar door geheimhouding en spot denken veel mensen dat onbekende vliegende objecten onzin zijn,” aldus oud-directeur van de CIA Roscoe Hillenkoetter in 1960.

In het FBI-archief The Vault is een buitengewoon interessant document te vinden. Het document, Zie onderstaand (pagina’s 21 en 22) kan worden gevonden, is gericht aan ‘bepaalde vooraanstaande wetenschappers, militaire autoriteiten en een aantal ambtenaren’.

Het gaat om een brief over buitenaardsen en UFO’s die naar de directeur van de FBI in Washington is gestuurd: “Luitenant-kolonel [zwart gemaakt] van G2 (militaire inlichtingen) in San Francisco liet vandaag weten dat hij geen verdere informatie heeft en dat ons kantoor in Seattle beschikt over alle informatie die bij hem bekend is en de zaak verder afhandelt in Tacoma, Washington.”

Het document bevat een kopie van een brief die is geschreven door ‘een voormalig decaan’ met verschillende ‘universitaire diploma’s’.

In de brief staat onder meer dat:

Een deel van de schijven bemand is, terwijl andere op afstand worden bestuurd
Ze in vrede komen en overwegen zich op deze planeet te vestigen
De bezoekers lijken op mensen, maar veel langer zijn
Ze van een andere wereld komen
De schijven een bepaald soort energie uitzenden
Ze niet van een ‘planeet’ komen, maar een etherische planeet die de aarde overlapt en voor ons niet zichtbaar is
De lichamen van de bezoekers en schepen automatisch materialiseren als ze zich aanpassen aan het trillingsgetal van ons dichte materie
Ze wanneer ze maar willen kunnen terugkeren naar de etherische wereld en zonder spoor in het niets verdwijnen
Ze niet uit de astrale sfeer afkomstig zijn, maar de Lakas of Talas (mensen die bekend zijn met esoterische zaken zullen dit begrijpen)

Dit is slechts één van de vele documenten die zijn vrijgegeven over dit onderwerp. Waarom zijn overheidsagentschappen de afgelopen decennia zo geïnteresseerd geweest in dit fenomeen? Wat weten ze nog meer? Gaat het hier om meer dan één ras? Zijn ze fysiek of extradimensionaal? Hebben de agentschappen dit verder onderzocht?

Dr. Edgar Mitchell, de zesde man op de maan, zei ooit: “Ja, er zijn schepen neergestort en lichamen geborgen. We zijn niet alleen in het universum, ze bezoeken de aarde al een lange tijd.”

En voormalig NASA-astronaut en professor aan Princeton dr. Brian O’Leary zei: “Er is genoeg bewijs dat we worden bezocht, dat beschavingen ons al heel lang in de gaten houden.”

BRON : [Collective-evolution]

UFO FILES FBI : https://vault.fbi.gov/UFO/UFO%20Part%201%20of%2016/view

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s