” PHARMA MAFIA” In Florida zijn in 4 weken tijd al 5 holistische artsen dood gevonden, nog eens 5 vermist.

In een maand tijd zijn vijf holistische artsen uit Florida onder mysterieuze omstandigheden overleden of vermoord. Nog eens vijf artsen zijn vermist.

Het begon allemaal toen dr. Jeff Bradstreet, een arts uit Florida die onderzoek deed naar autisme, op 19 juni dood werd gevonden met een schotwond in zijn borst. Hij zou zelfmoord hebben gepleegd. De familie van dr. Bradstreet startte vervolgens een actie om antwoorden te vinden op de vele vragen rond zijn mysterieuze dood.

Twee dagen later, op 21 juni, werd dr. Bruce Hedendal uit Miami dood gevonden in zijn auto. Er is maar heel weinig informatie over zijn dood vrijgegeven. Hedendal zou tot vlak voor zijn dood extreem gezond zijn geweest en veel aan atletiek hebben gedaan.

Inval

Beide artsen waren kort voor hun dood in de problemen gekomen vanwege hun holistische behandelingen voor patiënten. In de weken voor zijn dood, deed de geneesmiddelenautoriteit FDA een inval in het kantoor van Bradstreet.

Op de dag dat het lichaam van Hedendal werd gevonden, stierf dr. Baron Holt toen hij onderweg was naar Jacksonville, Florida. Hoewel de 33-jarige Holt te kampen had met gezondheidsproblemen, werden ze niet levensbedreigend geacht.

De dood van deze drie holistische artsen uit dezelfde regio van het land deed al de nodige alarmbellen rinkelen. Toen volgde dr. Teresa Sievers, ook een holistische arts uit Florida, die op 29 juni in haar woning werd gedood met een hamer.

‘Mysterieus’

Collega’s zeiden dat ze de ‘Moeder Teresa van Zuid-Florida’ was. De autoriteiten die de zaak onderzochten zeiden dat het geen willekeurige aanval is geweest en dat er ‘boeken en films over zullen worden geschreven’ zodra de details over deze zaak naar buiten worden gebracht.

Op 1 juli werd Lisa Riley (34) dood gevonden in haar woning met een schotwond in haar hoofd. Haar echtgenoot werd in eerste instantie verdacht van de moord, hoewel velen menen dat hij erin is geluisd. Onderzoekers bestempelden haar dood als ‘mysterieus’.

Er zijn ook een aantal artsen vermist geraakt. Op 26 juni verdween dr. Patrick Fitzpatrick zonder spoor. Zijn pick-up en trailer zijn langs de weg gevonden. Op 29 juni raakte dr. Jefferey Whiteside, die longkanker succesvol wist te behandelen, vermist in Wisconsin. Er wordt al twee weken naar hem gezocht.

Op dezelfde dag dat het lichaam van dr. Bradstreet werd gevonden, raakten drie medische professionals vermist in de Mexicaanse staat Guerrero. Volgens de autoriteiten zouden de mannen gedood zijn, maar die uitspraak werd niet ondersteund met bewijs.

Is hier sprake van willekeur of een patroon? Sommigen beginnen zich af te vragen hoe ver Big Pharma bereid is te gaan om artsen met kennis over natuurlijke geneesmiddelen voorgoed de mond te snoeren, aangezien er miljarden dollars op het spel staan.

[The Free Thought Project]

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s