THE BORG !! ‘Hersenloze robots’: 13 Canadese politici lezen exact hetzelfde script voor

Het Canadese Broadbent Institute heeft een filmpje gepubliceerd over wat critici ‘hersenloze robots’ noemen. In de video zijn 13 conservatieve parlementsleden te zien die exact dezelfde speech houden.

“Onze conservatieve overheid is haar beloftes nagekomen,” zeggen ze stuk voor stuk. “We hebben de belastingen verlaagd, voor ouderen en voor iedere Canadees. Kinderbijslag ondersteunt elk gezin met kinderen. En we hebben het budget in balans gebracht.”

De video, die op YouTube geplaatst is door PressProgress, heeft de speeches van 13 parlementsleden gecombineerd. In het filmpje zijn robots te zien en ook komt de minister van Werkgelegenheid Pierre Poilievre voorbij, die het mantra nog eens herhaalt: “De minister-president heeft het budget in balans gebracht.”

De filmpjes van de parlementsleden eindigen allemaal op dezelfde manier. “Ik ben trots dat ik u mag vertegenwoordigen bij het ondersteunen van een regering die gefocust is op de prioriteiten van de Canadezen.”

PressProgress schrijft op zijn website dat critici conservatieve parlementsleden al jaren ‘hersenloze robots’ noemen. “Ze lezen allemaal hetzelfde script voor, hoe zou je dit anders kunnen verklaren?” klonk het. Vond je dit interessant? Denk er dan aan het artikel te delen op Facebook.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s