Waarom horen wij niks in onze media over deze meteor crash in IRAN?

Er is een reden dat de Westerse pers zich in oorverdovende stilte hult over de meteorietinslagen in het noorden van Iran afgelopen vrijdag.

De mensheid mag het niet weten, net zoals ze niets mogen weten over de komst van de planeet Nibiru die dit soort dingen veroorzaakt

Sommige mensen brengen de meteorietinslagen in Iran in verband met de groenige meteoriet die boven Argentinië werd waargenomen, maar de gebeurtenis in Iran was een dag eerder.

Wat er gebeurde in Iran schijnt heftig geweest te zijn volgens de weinige berichten die over deze gebeurtenis naar buiten komen.

De inslagen worden vergeleken met de meteorietexplosie boven het Russische Chelyabinsk op 13 februari 2013.

Het betreft ook niet een enkele inslag, maar meerdere brokstukken die op aarde terecht zijn gekomen in de Iraanse provincie Quazvin. Iraanse media berichten over aanzienlijke schade in Qazvin. Er zijn geen verdere mededelingen gedaan over eventuele slachtoffers.

Volgens Iraanse kranten hadden we te maken met een behoorlijk grote meteoriet van enkele meters groot. Deze is misschien verder uit elkaar gevallen en de brokstukken zijn op verschillende plekken terechtgekomen. Er wordt gesproken over gebroken ramen en ontzette ramen en deuren.

Dit is een verhaal dat op iedere voorpagina ter wereld zou horen te staan. Een niet ontdekte asteroïde die op de aarde afstormt en als meteoriet aanzienlijke schade veroorzaakt op deze planeet.

Voor diegenen die de uitdrukkingen asteroïde en meteoriet verwarrend vinden, hier een uitleg van het verschil tussen beiden.

De vraag is dan ook waarom dit nergens in de Westerse mainstream media wordt vermeld.

Het antwoord zal voor veel mensen misschien komen als een schok. Het is simpelweg omdat de mensheid helemaal niets mag weten over dit soort gebeurtenissen. Daarom is men ook heel blij, als het inderdaad toeval is, dat deze meteoriet terechtgekomen is in Iran want dan is het niet zo moeilijk om dit voor de Westerse wereld verborgen te houden.

Het aantal asteroïden dat onze kant op komt zal met de komst van de planeet Nibiru alleen maar verder toenemen. Als er íets is dat men zo lang mogelijk voor de mensheid verborgen wil houden dan is het wel dat we binnen niet al te lange tijd zullen kennismaken met deze planeet.

Een bijbehorend verschijnsel hiervan zijn de vele asteroïden die onze kant opkomen. Zo zei Nancy Lieder na de meteorietexplosie boven Tsjelnabinsk in 2013:

“Het is duidelijk dat de meteoriet bij Chelyabinsk geen asteroïde is. Het object kwam uit de richting van de zon waar Planet X, alias Nibiru, haar staart vol puin rondzwaait. Deze meteoriet zal niet de eerste en ook niet de laatste zijn tijdens de passage van Nibiru.

Betekent de komst van deze meteoriet dat we een tijdperk ingaan van meer en grotere meteorieten die op aarde zullen neerkomen? Zonder enige twijfel en ze zullen allemaal uit de richting van de zon komen. Dit is weer één van die kwesties die met de bestaande cover-up niet afdoende zullen kunnen worden verklaard.

Hoeveel meer leugens nog tot men formeel bekend zal maken dat deze planeet tot onze realiteit behoort?

LINK: http://thewatchers.adorraeli.com/2015/08/02/large-meteorite-impacts-iran-causing-serious-damage-to-qazvin-numerous-towns-affected/

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s