Syrie de 2e Lybie ?

De waanzin waardoor deze wereld steeds heftiger in vuur en vlam zal staan, duurt voort.

Amerika heeft nu aangekondigd dat wanneer Syrië het waagt om zich te verdedigen tegen de rebellen, ze door hen vanuit de lucht aangevallen zullen worden.
Hoe kan het dat de complete wereldbevolking zo zit te slapen dat ze niet eens de meest waanzinnige scenario’s doorzien.

Amerika wil een bepaald land op de knieën dwingen omdat ze weigeren te doen wat Wall Street hen dicteert en dat is een gaspijplijn aanleggen van Qatar naar Europa via Syrië, waardoor Rusland veel minder dominant zal zijn in Europa met hun energielevering.

Aangezien de Syrische president Assad weigert mee te werken aan de Amerikaanse gaspijplijn zal hij toch echt moeten verdwijnen, links- of rechtsom.

En dus zaai je verdeeldheid in zo’n land en steun, train en bewapen je “rebellen”.

Als die rebellen keer op keer door de regeringstroepen van Assad in de pan gehakt worden, ga je je eigen leger van extremisten, ISIS, inzetten om de zaak verder te destabiliseren.

Vervolgens ben je dan “helaas gedwongen” het terrorisme te bestrijden door je eigen gecreëerde ISIS te gaan bestrijden in Syrië.

Met alleen luchtaanvallen op ISIS bereik je natuurlijk niet zo veel. Daarom moet er worden gezocht naar creatievere oplossingen.

Die zijn nu gevonden want Amerika heeft besloten dat ze hun acties zullen uitbreiden door de rebellen in Syrië te helpen met luchtaanvallen, ongeacht wie er tegenover hen staat.

Als dat “toevallig” regeringstroepen van Assad zijn dan hebben die pech gehad. Dit verloopt exact volgens de welbekende scripten die ook zijn bevestigd door klokkenluider en economic hitman John Perkins en onder andere beschreven in: De gelekte handleiding “hoe verover ik een land”.
syr 1

Uiteraard is dit de volgende stap om eindelijk Assad te kunnen verslaan en te vervangen door een soort Syrische Poroshenko. We schreven over dit ultieme doel al in juni 2012(!).

Het zal dan ook nu echt niet lang meer duren voordat we in Syrië een tweede Lybië scenario zullen meemaken waarbij de “buit” in handen komt van de Wall Street bankiers en grote bedrijven.

Rupsje-nooit-genoeg móet en zál Syrië hebben. Dat Rusland via Minister van Buitenlandse Zaken Sergei Lavrov wel protestgeluiden laat horen, maar ook weer niet echt fanatiek, toont aan dat Rusland hoogst waarschijnlijk bereid is om Syrië op te geven.

Er gaan dan wel berichten dat Russische paratroopers klaar staan om Syrië te hulp te schieten indien dit nodig mocht zijn, maar ook dat klinkt niet echt alsof het serieus is.

Niet duidelijk is welke prijs Amerika daarvoor heeft betaald, maar in ieder geval voldoende voor Rusland om, op dit moment althans, op de achtergrond te blijven voor wat Syrië betreft.

Als dat inderdaad zo is dan is het over en sluiten voor President Assad.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s