Wake up! We are heading for the wrong direction !!

Onze planeet maakt turbulente tijden door.

Een deel daarvan zal wellicht te wijten zijn aan omstandigheden volledig buiten onze controle zoals de komst van de onbekende planeet Nibiru, maar ook een groot deel van wat er op aarde gebeurt heeft, te maken met door de mens veroorzaakte zaken.

Een belangrijk element in dat geheel is geo-engineering, chemtrails in de volksmond, oftewel het manipuleren van het klimaat.

Dat manipuleren kan ver gaan. Het kan variëren van het veranderen van luchtstromen tot het veroorzaken van aardbevingen en zelfs mind control van mensen.

Al deze zaken en nog veel meer komen aan bod in de hiernavolgende video. Het is een goed overzicht van de huidige stand van zaken op onze aarde. Niet alleen geo-engineering komt aan bod, maar ook de situatie met betrekking tot Griekenland, de demonisering van Rusland en de voorbereidingen voor een Derde Wereldoorlog. Verder graancirkels en het komende transhumanisme, de vermenging van mens en machine. Niet te vergeten Big Pharma en de mysterieuze dood van de holistische artsen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s