Wake up! We are heading for the wrong direction !!

Onze planeet maakt turbulente tijden door.

Een deel daarvan zal wellicht te wijten zijn aan omstandigheden volledig buiten onze controle zoals de komst van de onbekende planeet Nibiru, maar ook een groot deel van wat er op aarde gebeurt heeft, te maken met door de mens veroorzaakte zaken.

Een belangrijk element in dat geheel is geo-engineering, chemtrails in de volksmond, oftewel het manipuleren van het klimaat.

Dat manipuleren kan ver gaan. Het kan variëren van het veranderen van luchtstromen tot het veroorzaken van aardbevingen en zelfs mind control van mensen.

Al deze zaken en nog veel meer komen aan bod in de hiernavolgende video. Het is een goed overzicht van de huidige stand van zaken op onze aarde. Niet alleen geo-engineering komt aan bod, maar ook de situatie met betrekking tot Griekenland, de demonisering van Rusland en de voorbereidingen voor een Derde Wereldoorlog. Verder graancirkels en het komende transhumanisme, de vermenging van mens en machine. Niet te vergeten Big Pharma en de mysterieuze dood van de holistische artsen.

2 gedachtes over “Wake up! We are heading for the wrong direction !!

  1. Het is niet moeilijk dat er zo weinig werkelijk nieuws in het westen wordt gezien. Ik probeerde de video te openen, maar hij is geblokkeerd en op you tube kreeg ik het al helemaal niet te zien. Blijkbaar weten zo weinig mensen iets over deze tijdlijn en haar geschiedenis ( federal reserve, media manipulatie,rotchilds enzovoort…..Iedere burger heeft netjes van bil gates microsoft gekregen en nu gaat hij nog testen doen in Antwerpen op mensen om een zogezegd beter vaccin tegen polio te ontwikkelen. Het oude vaccin blijkt volgens hun niet voldoende te werken. Op een miljoen is er één (jawel één, hun eigen woorden!!!) patiënt die daardoor juist polio krijgt??? één maal falen op één miljoen lijkt me toch niet slecht. Als alle medicijnen dit quotum halen zouden we allemaal kei gezond moeten zijn!!! Zou me niet verbazen dat de volgende vijand in plaats van terroristen , geïnfecteerde zombies gaan worden.
    groeten van een bezorgde burger

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s