“Explosie in Tianjin veroorzaakt door ruimtewapen van het Pentagon als wraakactie voor devaluatie yuan”

De enorme explosie in de Chinese havenstad Tianjin afgelopen week is veroorzaakt door een ruimtewapen van het Pentagon, als reactie op het onverwachte besluit van de People’s Bank of China om de yuan te devalueren. Dat vertellen Chinese bronnen tegen Natural News. Ze voegen toe dat de ramp is omgeven door zeer strenge geheimhouding.

De explosie heeft in een straal van 10 kilometer van het havengebied grote schade aangericht. Op een afstand van drie kilometer is al het glas uit de gebouwen geblazen en zes bedrijven zijn compleet in puin.

De ontploffingen waren in een containerterminal in de haven waar brandbare stoffen worden overgeslagen. Na de explosies brak er een grote brand uit. Op een zeker moment is gestopt met blussen, omdat onduidelijk was wat er precies in de containers brandde.

De site meldt dat de overheid is begonnen met het arresteren van bloggers die ‘complottheorieën’ verspreiden over de oorzaak van de explosies. Voor en na de ontploffingen zouden zwarte Chinese legerhelikopters in formatie over Peking zijn gevlogen. Dissidenten hebben een aantal foto’s van deze helikopters gemaakt.

Waarschuwingsschot

De bronnen vertelden aan Natural News dat ze reden hebben om aan te nemen dat de aanval op Tianjin een waarschuwingsschot van de Verenigde Staten is, die bang zijn dat China op het punt staat een munteenheid aan te kondigen die aan goud is gekoppeld en Amerikaanse schuldbewijzen aan te bieden tegen dumpprijzen. Hierdoor zouden de Amerikaanse dollar en economie in elkaar storten.

Door het ruimtewapen in te zetten wilde Amerika een krachtige boodschap in de richting van China sturen, aldus de bronnen.

Tijdlijn

Op 11 augustus devalueerde China de yuan met 1,9 procent, wat ook zorgde voor minnen op Wall Street.

Op 12 augustus zou het topgeheime ruimtewapen zijn ingezet, waarbij zes huizenblokken aan de rand van Tianjin volledig werden verwoest. Voor de volgers van de shmita: de atoombommen werden ook in een shmita op Japan gegooid. Dat gebeurde in augustus 1945, precies 70 jaar geleden.

Op 16 augustus stuurde de Amerikaanse president Obama de Chinese overheid een waarschuwing over Chinese geheim agenten die actief zijn op Amerikaans grondgebied.

Geheime ruimtewapens van het Pentagon

Op diverse Amerikaanse websites werd al gespeculeerd dat een Amerikaans ruimtewapen was ingezet tegen China. Gezien de krater gaat het om een explosie van vijf kiloton, mogelijk nucleair of een ruimtewapen, aldus The Unhived Mind. Hoe ruimtewapens werken wordt uitgelegd in dit artikel van Popular Science uit 2004.

De bronnen melden dat de Chinese politie is begonnen met invallen in huizen van bloggers en onafhankelijke journalisten die proberen te achterhalen wat er werkelijk is gebeurd in Tianjin. Wil je dat de ware toedracht van de ramp naar buiten komt? Denk er dan aan dit artikel te delen op Facebook.

h

http://www.naturalnews.com/050816_Tianjin_explosion_space-based_weapons_military_retaliation.html

Advertenties

2 gedachtes over ““Explosie in Tianjin veroorzaakt door ruimtewapen van het Pentagon als wraakactie voor devaluatie yuan”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s