NWO Lanceert de wereld politiemacht

Er gebeuren nu in sneltrein vaart dingen waarbij steeds duidelijker wordt dat de NWO regering die wij Verenigde Naties noemen steeds meer de touwtjes in handen krijgt.

Zo heeft Loretta Lynch, de Amerikaanse Ministster van Justitie, bij de V.N. het begin aangekondigd van een wereldwijd politienetwerk tegen, hoe kan het anders, terrorisme.

Afgelopen woensdag kondigde de Amerikaanse Minister van Justitie Loretta Lynch aan bij de V.N. dat zij met haar ministerie met een aantal Amerikaanse steden samenwerkt om te komen tot wat zij noemt, the Strong Cities Network. Een soort politiemacht die over de hele aardbol actief zal worden.

Omdat het begint in Amerika zal dat ook het eerste land worden dat dan niet meer te maken heeft met de eigen grondwet, maar met de wet van de V.N., de nieuwe NWO wereldregering.

Dit alles wordt uiteraard weer verkocht aan de veelal nietsvermoedende bevolking in een leuke terroristenverpakking zodat het erin gaat als koek.

Lynch maakte duidelijk dat we hier niet met een Amerikaans initiatief te maken hebben, maar met een VN operatie toen ze zei, “Omdat wij eigenlijk permanent te maken hebben met een reeks van nationale en internationale terreurbedreigingen zal dit innovatieve platform steden de kans geven om van elkaar te leren, om de beste methodes te ontwikkelen hier en over de gehele wereld”.

Het Strong Cities Network programma werd op 29 september dan ook niet gelanceerd door het Witte Huis, maar bij de V.N.

In een persverklaring door het Ministerie van Justitie in Amerika werd dan ook de nadruk sterk gelegd op het belang van internationale samenwerking om terrorisme, in alle vormen, te bestrijden.

Zo werd in het persbericht ook de burgemeester van het Noorse Oslo geciteerd die zei, “Om het gewelddadig extremisme het hoofd te kunnen bieden, moeten we al onze pogingen coördineren en samenwerking over de nationale grenzen heen. Het Strong Cities Network zal wereldwijd steden in staat stellen om ons sterker op te stellen tegen een van de grootste bedreigingen van de moderne maatschappij”.

Dit alles wordt dan gelanceerd een dag voordat een nieuwe lone wolf in de Amerikaanse staat Oregon een aantal mensen overhoop schiet. Een schietpartij die weer alle tekenen vertoont van een False Flag operatie.

De terroristendreigingen, de schietpartijen, allemaal zijn ze mede bedoeld om nu toch echt zo snel mogelijk de Amerikanen te ontwapenen. Wereldwijd staan we op de rand van wat waarschijnlijk de grootste economisch/financiële ramp ooit zal zijn en dan is het laatste wat men wil een hongerige opstandige en tot de tanden bewapende bevolking.

Het ontwapenen van de Amerikanen via de normale politieke kanalen zal waarschijnlijk nooit lukken, simpelweg omdat er teveel weerstand heerst onder de bevolking die het terecht ziet als een directe aantasting van hun persoonlijke vrijheid.

Daarom zullen er op korte termijn meer en meer schietpartijen en terroristische aanslagen te betreuren zijn zodat helaas de VN wel moet ingrijpen.

De tijd dringt en het land moet nu echt zo snel mogelijk worden ontwapend.
ff3

Zo weet Loretta Lynch verder te vertellen dat er in het voorjaar van 2016 een bijeenkomst zal worden gehouden in Parijs waar de vertegenwoordigers van de Strong Cities Network elkaar zullen ontmoeten en als zodanig een sterk en duidelijk signaal zullen afgeven aan de burgers van de wereld: “We staan hand in hand verenigd tegen geweld, verenigd tegen angst en verenigd in een streven naar een betere en mooie toekomst”.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s