GLOBAL WARMING = AGENDA 21 Zwendel!! en word nu doorgevoerd via Klimaattop! WORLD ORDER

De klimaatzwendel is misschien wel het meest smerige, maar tegelijkertijd ook het meest slimme plan ooit bedacht door de Illuminati.

Een ingenieus plan dat er voor zorgt dat argeloze goedbedoelende mensen optreden als promotor van de grootste oplichting ooit in de geschiedenis van de mensheid. Zelfs president Poetin bevestigde dat recent.

Afgelopen juli schreven wij in een artikel onder andere het volgende:

Als voorloper op de grote klimaatconferentie in Parijs aankomende december, was er afgelopen week een kleinere vierdaagse conferentie over het klimaat, eveneens in Parijs, waarbij we een voorproefje kregen van wat ons in december te wachten staat.

De klimaatconferentie van Parijs 2015 (officiëel: United Nations Climate Change Conference), ook wel COP21 of CMP11, is een klimaatconferentie van het UNFCCC (United Nations Framework Convention on Climate Change), die plaatsvindt van 30 november tot 11 december 2015 in de Franse hoofdstad Parijs. Dit is de 21e jaarlijkse vergadering van de Conference of the Parties (vandaar COP 21), en de 11e sessie van de Meeting of the Parties (CMP 11) van het Kyoto-protocol uit 1997. De klimaatconferenties steunen mede op de conclusies van het IPCC, het wetenschappelijk comité van de Verenigde Naties.

Michael Murphey, die zich al langere tijd met geo-engineering bezighoudt, bezocht afgelopen week de vierdaagse conferentie in Parijs, sprak met mensen en is zich een hoedje geschrokken.

Michael is onder andere verantwoordelijk voor de bekende docu-film “Why in the world are they spraying?” en sprak in Parijs klimaatwetenschappers aan met de vraag of ze bij de berekeningen van hun modellen rekening hadden gehouden met geo-engineering of zoals het ook in de volksmond wordt genoemd, chemtrails.

Het antwoord was, vrij voorspelbaar, ontkennend. Iets dat Michael wél ontdekte was wat de werkelijke agenda is achter de niet bestaande klimaatopwarming.

Michael Murphy is geschrokken want hij had zich waarschijnlijk niet gerealiseerd hoe dicht we bij een éénwereldregering, The New World Order, zijn aanbeland.

De Jezuïet in het Vaticaan is ingeschakeld om vooral de Derde Wereldlanden zo gek te krijgen dat ze in september massaal meegaan in deze oplichting.
meester oplichter

Het woord waarmee ze hele wereld zand in de ogen strooien en wat zo mogelijk het meest lelijke is geworden in onze Nederlandse taal, is de term “duurzaam”. Overal kom je het tegen. Nu zie je het al veel, maar dit is slechts het begin.

Het hersenspoelen van de bevolking is in volle ernst begonnen en in september zal de nieuwe grondwet van de wereldregering door de VN worden aangenomen. Vanuit die grondwet zullen er in december in Parijs allerlei klimaatovereenkomsten worden getekend, waarbij landen, steden en burgers aan banden zullen worden gelegd.

Daarna hebben we de beruchte maand september meegemaakt, waar daadwerkelijk de nieuwe wereldregering is geïnstalleerd.

Vrijwel ieder land ter wereld heeft vrijwillig deze nieuwe wereldregering in vermomming ondertekend en jij zult eraan gaan deelnemen of je nu wilt of niet.

Na de formele lancering van de nieuwe wereldregering moet het concept uiteraard verkocht worden aan het grote publiek. Daarvoor wordt een scala aan internationaal bekende sterren en beroemdheden opgetrommeld om een en ander aan de nietsvermoedende massa te verkopen.

Heel geraffineerd en zoals je ziet zijn kosten noch moeite gespaard om het publiek kennis te laten maken met de “nobele doelstellingen” van de VN.

De aanstaande klimaattop in Parijs zal de komende maand wereldwijd worden gepromoot. Wat uiteraard bijna niemand in de gaten heeft, is dat hier concrete afspraken gemaakt zullen worden voor een wereldbelasting om de planeet “te redden” en een wereldrechtbank om te zorgen dat individuele landen zich aan de afspraken zullen houden.

Hiermee krijgt de in september geïnstalleerde wereldregering de mogelijkheden om hun wereldbeleid van 17 doelstellingen uit te voeren. Wat het in het kort doet is nog meer overdracht van rijkdom naar de al superrijken en een mensheid die onder een soort socialistisch wereldregime als slaaf mag fungeren, wonend in pakhuizen die men steden van de toekomst noemt

Aan deze grootste zwendel aller tijden werken goed bedoelende burgers mee. Via allerlei initiatieven doen ze hun uiterste best om de nieuwe wereldregering zo veel mogelijk van dienst te zijn.

Zoals we daar hebben de Stichting Urgenda met een eigen 2030 Agenda, net zoals hun grote broer, de VN alias de wereldregering.

Urgenda is de organisatie voor duurzaamheid en innovatie. Urgenda wil Nederland sneller duurzaam maken, samen met bedrijven, overheden, maatschappelijke organisaties en particulieren. Dat doen we aan de hand van ons Rapport 2030, met een concreet actieplan en projecten.

Ook zij zijn van plan om de niet bestaande opwarming met twee graden Celsius te beperken door naar de klimaattop in Parijs te marcheren. (Redactie: we blijven herhalen dat ook wij uiteraard staan voor een meer duurzame wereld maar niet op de manier waarop dat nu misbruikt wordt voor een andere agenda.)

Een gedachte over “GLOBAL WARMING = AGENDA 21 Zwendel!! en word nu doorgevoerd via Klimaattop! WORLD ORDER

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s