Wat is dit dan?

Een ding is zeker en dat is dat de blauwe UFO die zaterdagavond in de buurt van het Amerikaanse Los Angeles werd waargenomen, enorm veel bekijks trok.

De sociale media werden overspoeld met beelden van wat men dacht dat een meteoriet was of het begin van de buitenaardse invasie.

Afgelopen vrijdag kwam er onverwacht een mededeling van de Amerikaanse FAA (Federal Aviation Administration) dat de avond- en nachtvluchten van en naar het vliegveld van Los Angeles zouden worden omgeleid en niet zoals gebruikelijk het veld konden naderen vanaf de Stille Oceaan.

Er werd geen verdere verklaring gegeven, behalve dat deze wijziging te wijten was aan onverwachte en mysterieuze manoeuvres door het Amerikaanse leger. De ruimte boven de oceaan zal de gehele komende week nog gesloten blijven.

De reden voor het sluiten van het luchtruim verscheen rond zes uur zaterdagavond lokale tijd toen duizenden inwoners van L.A. melding maakten van een vreemd blauw object in de lucht.
blauwe ufo los angeles 1
blauwe ufo los angeles 2

Veel mensen raakten in paniek en dachten dat de buitenaardsen nu echt waren aangekomen om deze planeet te veroveren. Weer andere liepen richting schuilkelder omdat ze dachten dat er een nucleaire bom was ontploft.

Het vreemde object werd zelfs tot op een afstand van ongeveer 600 kilometer waargenomen.

Vrij kort daarna kwam er een mededeling van de overheid dat we hier te maken hebben met de lancering van een Trident II raket van de Amerikaanse marine. Klaarblijkelijk was de raket gelanceerd vanaf de Kentucky, een onderzeeër, voor de kust van Californië.

De reden dat het publiek niet van te voren werd geïnformeerd schijnt te maken te hebben met dat deze lanceringen tot het moment dat ze gebeuren geclassificeerd zijn als geheim.

Aangezien het luchtruim boven de oceaan in dat gebied ook nog de rest van de week gesloten blijft, kunnen we wellicht nog een aantal van deze lanceringen verwachten.

Het is niet duidelijk waarom dit gebied en dit tijdstip werd uitgekozen voor een dergelijke test. Normaal gesproken worden dit soort tests onder de grootst mogelijke geheimhouding in de meest afgelegen gebieden uitgevoerd.

Misschien was het juist wel de bedoeling dat miljoenen mensen dit zouden zien en was dit een antwoord op de tests van de Russen het afgelopen jaar met intercontinentale raketten.

Als dat zo is dan zal het geen verrassing zijn als er binnenkort ook blauwe UFO’s boven Rusland zullen worden gesignaleerd.

Mike Adams van Natural News is ervan overtuigd dat deze show met een Trident raket waarmee nucleaire bommen kunnen worden vervoerd een demonstratie en een waarschuwing is voor de Chinezen.

Wij schrijven ook al langere tijd over de Chinees-Amerikaanse oorlog die in de achtergrond woedt terwijl het gros van de wereldbevolking het niet opmerkt. De Chinezen die ook met hun onderzeeërs steeds vaker voor de kust van Amerika worden gesignaleerd kunnen daar vanaf in principe ieder doel in Amerika met nucleaire wapens bestoken.

Voorlopig is het alleen nog wapengekletter, maar er is absoluut een achterliggende reden dat deze raket is afgevuurd op een zaterdagavond boven één van de drukst bevolkte gebieden van Amerika en geruststellend is het allerminst.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s