Bewustzijn van Geo-Engineering breid zich uit

Een groot probleem wat de elite heeft met het uitsproeien van allerlei troep boven de bevolking is dat het zonder aanzien des persoons iedereen raakt.

Dat betekent dat steeds meer prominente mensen ook hun mond opendoen zoals nu de dochter van koning Saoed.

Gelukkig worden in snel tempo steeds meer mensen zich bewust van wat er boven onze hoofden gaande is op het gebied van geo-enineering, ook wel chemtrails genoemd (via voorgaande link meerdere belangrijk documentaires over het onderwerp).

Voor een deel is dit ook te danken aan de inzet en acties van onze lezers, zoals bijvoorbeeld Eric Parein uit België (dank!), die de volgende email stuurde naar Frank de Boosere, de weerman van de Belgische VRT omroep.

Beste Frank De Boosere,

Natuurlijk Frank, weet je dat allemaal al! Wij (meer en meer) ook!

Ik wou je er toch nog eens aan herinneren met de video onder.

Toon spijt over uw bewuste dagelijkse publieke desinformatie, en publiceer dit op je website:

http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=10096:navo-generaal-slaat-alarm-over-chemtrails&catid=11:chemtrails&Itemid=24

De Goden (die anderen, de echte, die bestaan heus!) zullen het weten te appreciëren!

Hierop werd gereageerd door een voor velen bekende strijder op het gebied van geo-engineering, de voormaligeBelgische burgemeester Peter Vereecke (Dank!):

Ter ondersteuning van wat mijn vriend Eric aan jullie aandacht wil brengen, kan ik alleen maar bevestigen dat hij gelijk heeft en dat de informatie op de Niburu-website volledig correct is.

Ik heb nu bijna 10 jaar van mijn leven gewijd om deze problematiek bekend te maken, maar dien helaas vast te stellen dat het nog steeds niet au serieux genomen.

Niet omdat er geen bewijsmateriaal zou zijn. Dat is er ten overvloede.

Maar men besteedt er geen aandacht aan omdat chemtrails geklasseerd zijn als een complottheorie.

En daar wil niemand mee te maken hebben.

Ondertussen wordt de gezondheid van mens, dier en natuur wel ondermijnd. Dag na dag. Sluipenderwijs zodat men het bv. normaal vindt dat er al jongdementen zijn van 15 j, dat er kinderkankerklinieken zijn, dat er per jaar vier à vijf nieuwe onbekende neurodegeneratieve kinderziekten bij komen.

Eens zullen de ogen open gaan, maar ik vrees dat het dan al heel ( te ? ) laat zal zijn.

In bijlage een documentje ter info .

mvg

Peter Vereecke

Gewezen burgemeester Evergem

Het document waar Peter het over heeft, geeft in begrijpelijke taal een duidelijk overzicht van wat chemtrails nu eigenlijk zijn en kan je hier lezen.

We hebben vorige week gezien hoe een voormalige NAVO topgeneraal waarschuwde voor de gevaren van chemtrails. Nu is daar nog een prominente persoonlijkheid bijgekomen en wel in de vorm van een prinses uit Saoedi Arabië.

Haar volledige naam luidt Prinses Basmah Bint Saoed bin Abdoel Aziz Al Saoed, maar voor het gemak is dat afgekort tot Prinses Basmah Bint Saoed. Ze is de dochter van Koning Saoed en de kleindochter van de koning Abdoel Aziz, de oprichter van het huidige Saoedi Arabië.

Tijdens een veiligheidsconferentie enkele dagen geleden in Istanboel sprak ze met een verslaggever over geo-engineering.

In het korte gesprek spreekt ze over het geo-engineering-programma als een massa vernietigingswapen en een manier om de mensheid op aarde langzaam maar zeker te vergiftigen. Ze is zich bewust wat er gaande is en ze maakt zich zorgen over de gevolgen ervan.

Ze klaagt over de permanente bewolkingslaag boven haar hoofd en maakt zich zorgen over de wereld die wij voor onze kinderen achterlaten. Ze ziet het, ze heeft hersens en ze denkt na.

En gelukkig worden dat er steeds meer:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s