Ongeneeslijk zieke’ man (50) geneest van kanker door cannabisolie

'Ongeneeslijk zieke' man (50) claimt te zijn genezen van kanker door cannabisolie

De 50-jarige Darren Miller uit de Amerikaanse staat Illinois wil de wereld laten weten dat hij mede dankzij cannabisolie is genezen van kanker. Hij had volgens artsen nog een jaar te leven, mits hij chemotherapie zou ondergaan.

“Ik ben blij dat ik er nog ben, gezien de diagnose die ik heb gekregen,” vertelde Miller aan KMOX News. Hij had een stapel medische documenten bij zich om te kunnen aantonen dat hij slechts enkele maanden na zijn ‘doodstraf’ niet meer ziek was.

“Ik heb de medische stukken bij me om dit te kunnen bewijzen,” aldus Miller. “Het zal overal verschillend worden geïnterpreteerd, maar ik heb er onderzoek naar gedaan en je kunt op internet duizenden getuigenverslagen vinden.”

Blaren

Nadat Miller op zijn 50e verjaardag de diagnose had gekregen, ging hij snel op zoek naar een alternatief voor de chemotherapie, waar hij ‘blaren van in zijn mond en bebloede handen en voeten van kreeg’.

Zijn vrouw nam ontslag zodat ze voor hem kon zorgen. Het stel verhuisde naar Californië, waar Miller cannabisolie begon te proberen en leerde hoe hij het zelf kon maken.

Kankervrij

Zeven maanden later kreeg hij te horen dat hij volledig kankervrij was. “Ik heb mezelf genezen van kanker,” zei Miller. “Komt dat door de cannabisolie? Absoluut. Komt dat door de chemo? Ik denk het wel.”

Eenmaal terug in Illinois zette Miller een speciaal cannabisprogramma op om mensen te helpen die zich in een soortgelijke situatie bevinden. “We maken kleine hoeveelheden en leren anderen hoe ze het zelf kunnen doen,” zei hij. “Als je cannabis kunt krijgen, kan ik je vertellen hoe je je leven kunt redden.”

[CBS St. Louis]

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s