Voedsel en Water als wapen !! AGENDA 21

 

Overheden weten natuurlijk al heel lang dat degene die de controle heeft over de voedselvoorraad, de controle over de bevolking heeft.

Wanneer mensen namelijk enkele maaltijden moeten overslaan worden ze agressief; worden dat er meer dan komt er een complete oorlog.

Of je nu gelooft dat weersomstandigheden natuurlijk zijn of het gevolg van manipulatie, de zogenaamde geo-engineering, de gevolgen kunnen soms rampzalig zijn voor de bevolking.

Zo schrijven wij nu al jaren over de alsmaar aanhoudende droogte in Californië en dat hier volgens ons wel degelijk opzet in het spel is door het kunstmatig creëren van een hogedrukgebied voor de Amerikaanse westkust zodat luchtstromen afbuigen richting Alaska en Californië letterlijk links laten liggen.

Iemand die daar ook onderzoek naar heeft gedaan is de journalist Frank Tanner. Hij komt tot de conclusie dat de droogte wordt veroorzaakt door het smelten van het ijs in het arctisch gebied, maar dat dit smelten niets te maken heeft met het fabeltje van wereldwijde opwarming veroorzaakt door de mens, maar met cyclische patronen in de natuur.

Waar hij en ook wij uiteraard van overtuigd zijn, is dat overheden zoals de Amerikaanse dit soort dingen op een geweldige manier mis-/gebruiken. Mensen wordt op alle fronten angst aangejaagd en het uiteindelijke doel is een bevolking die voor hun voedsel straks voor honderd procent afhankelijk wordt van de overheid.

Dan hebben ze je natuurlijk precies waar ze willen, want mensen die voor hun voedsel van iemand afhankelijk zijn, zijn hele gehoorzame mensen.

Tijdens zijn onderzoek kwam Frank in contact met een lokale boer in Californië. Deze man die ook formeel last hoorde te hebben van de droogte en de waterrantsoenering had namelijk de perfecte oplossing gevonden.

Een die ook buiten Amerika veel wordt toegepast in landen zoals bijvoorbeeld Palestina. Het systeem heet aquaponics, we schreven er ook al eens over, en bestaat uit een zeer efficiënt en eenvoudig systeem om op een klein gebied een gecombineerde hoog rendement groei van planten en vissen te bewerkstelligen.

Aquaponics is een methode om voedsel te verbouwen, waarbij conventionele aquacultuur (het kweken van waterdieren zoals slakken, vissen en schaaldieren) op een symbiotische manier gecombineerd wordt met hydrocultuur (het kweken van planten in water).

In de volgende video vertelt Frank het hele verhaal en zeker voor mensen die zich bezighouden met preppen (voorbereid zijn op minder goede tijden) of daar belangstelling voor hebben, is het ook zeer leerzaam. Aan het einde  wordt een boek aangeboden. Let daarbij op want het betreft een ebook en geen fysiek boek. Voor hetzelfde geld is het boek in hard copy te koop op verschillende plekken.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s