Overheid gaat over lijken

UPDATE 8 Maart Mainstream Media:

 

—————————————-

In dit nog steeds prille jaar hebben zich al een aantal opzienbarende moorden voorgedaan, zoals op de activist LaVoye Finicum en opperrechter Antonin Scalia.

De overeenkomsten tussen beide slachtoffers is dat beiden zich inzetten voor de grondwettelijke rechten van burgers en dat is een levensgevaarlijke onderneming. Deze mensen moeten koste wat het kost gestopt worden zo blijkt uit de praktijk.

De man was niet alleen ongewapend, het enige wat hij vroeg was of hij zijn weg kon vervolgen voor een gesprek met de sheriff. Dat is echter niet wat er gebeurde volgens mainstream-bladen zoals de Washington Post.

Daarin wordt gesteld dat de politie van Oregon volledig in hun recht stond om Finicum dood te schieten en wel omdat ze vreesden voor hun leven.

Dit is de standaard leugen die altijd wordt gebruikt door de politie, maar gelukkig in het geval van Finicum is er voldoende beeldmateriaal om aan te tonen dat het hier toch echt gaat om een koelbloedige moord op een ongewapend iemand.

Volgens de Washington Post werd Finicum geraakt door drie kogels, allen afkomstig van de politie van Oregon. Klaarblijkelijk, zo wordt gezegd, zijn er ook schoten door de FBI afgevuurd, maar deze zouden geen doel hebben getroffen. Bovendien heeft de FBI ook niet gerapporteerd dat ze geschoten zouden hebben wat blijkt een leugen te zijn. Het is bovendien strafbaar als de FBI er geen melding van maakt als ze hebben geschoten.

Dat Finicum door meer dan drie kogels werd getroffen blijkt uit de volgende analyse die is gemaakt naar aanleiding van het beeldmateriaal. De video waar naartoe wordt gelinkt in de eerste alinea van dit artikel is ook gebruikt voor de recontruktie. Het zijn geluidloze beelden van de FBI helicopter welke gesynchroniseerd zijn met beelden die zijn genomen in de auto waarin Finicum met andere actievoerders en familieleden werd opgejaagd door de roofdieren van de overheid. Een geplande executie.
moord lavoye finicum 1
moord lavoye finicum 2
moord lavoye finicum 3
moord lavoye finicum 4
moord lavoye finicum 4a
moord lavoye finicum 5
moord lavoye finicum 6
moord lavoye finicum 7

Uit een gepubliceerde brief van Ammon Bundy, die nu zelf samen met de Hammonds ook in de gevangenis zit, en uit de praktijk blijkt dat deze burgers geen enkel kwaad in de zin hebben en hadden. Het plan was om zoveel mogelijk Amerikaanse burgers te informeren betreffende hun rechten volgens de grondwet zoals ooit opgesteld door de founding fathers van Amerika.

Net zoals een vermoorde opperrechter Antonin Scalia zich inzette voor het bewaken van de rechten van burgers onder de grondwet in de dagelijkse praktijk.

Uit de dagelijkse praktijk blijkt keer op keer dat overheden, als ze de kans krijgen, de (grond)wet het liefst volledig aan hun laars lappen.

Waarmee een dubbel complot zich aftekent. De moorden op mensen zoals LaVoye Finicum en een Scalia die aan alle kanten in de doofpot worden gestopt en daarbij de overheid die er alles aan zal doen om mensen zo onwetend mogelijk te houden betreffende hun grondwettelijke rechten.

Hoe ontzettend belangrijk dit voor ze is, bewijzen bovengenoemde moorden, die kunnen worden toegevoegd aan een lange lijst, eens te meer.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s