?????NIBURU/Planet X?????

Niet alleen mensen schijnen onrustig te worden en aan te voelen dat er iets op komst is, ook dieren vertonen dit gedrag.

Ondertussen gaan de aardveranderingen door en hebben we in Amerika de afgelopen maanden alleen al zeven “historische overstromingen” gezien.
Aardveranderingen nemen zoals wij ondertussen weten, toe in heftigheid. Zo kan het bijvoorbeeld gebeuren dat Amerika sinds september afgelopen jaar al 7 keer is getroffen door “historische overstromingen”.

Dat wil zeggen overstromingen in gebieden die zo groot zijn dat men moeite heeft om zich eerdere vergelijkbare situaties te herinneren. Of, overstromingen die zo heftig zijn dat ze in dat gebied nooit eerder zijn voorgekomen.

Zo viel er afgelopen week zo’n 70 centimeter regen in bepaalde delen van Texas, waardoor daar, maar ook in Louisiana en Mississippi, “historische overstromingen” plaatsvonden. Het leed is nog niet geleden, want er is meer regen onderweg.

Overstromingen in de buurt van de Sabine rivier hebben het voorgaande record met meer dan anderhalve meter gebroken. Dat is dan de zoveelste in een lange rij overstromingen de laatste tijd. Nog nooit in de geschiedenis van Amerika zijn er in zo’n korte tijd, zoveel historische overstromingen geweest.

Naast de bizarre geluiden die overal ter wereld worden waargenomen, zien we de sinkholes steeds groter worden en complete auto’s en mensen opslokken, vulkanen die overal ter wereld uitbarsten en vuurballen die uit de lucht lijken te regenen.

De afgelopen maand waren er spectaculaire vulkanische uitbarstingen in Mexico, Guatemala, Nicaragua, Indonesië en Japan.

In de Amerikaanse staat Arizona openende de aarde zich letterlijk, waarbij een man om het leven kwam, terwijl een enorme spleet/scheur in de aarde een omplete rivier opslokte in het zuiden van Mexico.

Naast de nog steeds voortdurende aardbevingen vielen de afgelopen maand ook het hoge aantal vuurballen in de lucht op. Zo werden op 6 februari maar liefst drie incidenten met meteorieten gerapporteerd op één dag.

NASA legde een enorme explosie vast boven het zuiden van de Atlantische Oceaan. Een tweede meteoriet deed huizen trillen toen het explodeerde boven Denemarken en de derde veroorzaakte de eerste meteorietdode in India. De meteoriet die boven de Atlantische Oceaan explodeerde was de grootste die de aarde heeft bereikt sinds de gebeurtenis in het Russische Chelyabinsk bijna drie jaar geleden.

Wat vreemde geluiden betreft heeft ons land wel een aardige hoofdrol gespeeld, maar ook door geheel Amerika en Canada werden ze gehoord.

Niet alleen mensen schijnen op een onbewust niveau aan te voelen dat er iets zit aan te komen, maar ook dieren hebben dat. Op vele plekken worden ze onrustig en soms zelfs agressief zoals een beer in Turkije die opeens mensen aanvalt.

Het zijn allemaal tekenen van deze tijd. Een tijd waarin de aardveranderingen alsmaar heftiger schijnen te worden en er steeds vaker planeten in de nabijheid van de zon worden waargenomen.

 

Images captured immediately before and during the umbra phase of the total solar eclipse on March 9, 2016 reveals a series ofl planetary objects to the upper right of photos. The images were captured while on an Alaska Airlines flight 870 from Anchorage to Honolulu. The images suggest the presence of a planetary body and moon complex (Nibiru-Planet X) in proximity to the sun.

The first image was captured 2 minutes prior to totality and the remaining images were captured during the totality phase. Skytv revealed an amazing capture of a second sun in retrograde orbit around our Sun. The credible TV image was captured on March 1, 2016 and shows a massive planetary entity behind the clouds, therefore disproving the lens flare theory, and suggesting a genuine celestial presence.

 

 

 

 

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s