“15 Saoedische ‘kapers’ 9/11 waren CIA-agenten die voor Amerika werkten”

"15 Saoedische 'kapers' 9/11 waren CIA-agenten die voor Amerika werkten"

Vijftien van de 19 ‘kapers’ die de aanslagen op 9/11 hebben uitgevoerd waren CIA-agenten die werkzaam waren voor de Amerikaanse overheid. Die wilde het Midden-Oosten verwoesten en het defensiebudget verdubbelen. Dat stelt dr. Kevin Barrett, een Amerikaanse onderzoeker die de gebeurtenissen rond 11 september 2001 al sinds eind 2003 bestudeert.

Hij reageert op de uitzending van het Amerikaanse tv-programma 60 Minutes over 28 geheime pagina’svan het parlementair rapport na de aanslagen. Die pagina’s werden door de Bush-administratie achter gesloten deuren gehouden, tot grote spijt van een aantal politici.

Het laatste hoofdstuk van het rapport, dat al sinds de publicatie onder George W. Bush in 2002 geheim is gebleven, zou de relaties tussen de VS en Saoedi-Arabië kunnen verstoren. Nabestaanden en politici pleiten nu voor opheffing van de geheimhouding. Volgens insiders zouden de Saoedi’s nadrukkelijk aan bod komen.

Passagierslijst

Familieleden zijn verontwaardigd over de aanpak van de Amerikaanse overheid die, ten koste van mogelijk essentiële informatie voor het onderzoek over 9/11, niet buigt. De 28 bladzijden worden streng bewaakt in het Capitool in Washington.

“Het is onwaarschijnlijk dat 19 mensen, van wie de meesten geen Engels spraken, nog nooit in de VS waren geweest en zelfs niet naar school waren geweest, zo’n complexe taak konden uitvoeren zonder hulp binnen de VS,” zei oud-senator van Florida Bob Graham, de voormalig medevoorzitter van de onderzoekscommissie die rond 11 september 2001 werd opgezet.

Dr. Barrett vervolgt: “We weten dat de 15 kapers uit Saoedi-Arabië, de vermeende kapers, niet aan boord waren van de vliegtuigen. Sterker nog: geen van de kapers bevond zich aan boord van de vier vliegtuigen. Hun namen stonden niet op de passagierslijst.”

Speciaal nummer

“De 15 Saoedi’s, die de schuld kregen van 9/11, waren CIA-agenten,” stelt hij. “Een CIA-bron heeft dat aan mij bevestigd. Als mensen die voor de CIA werken een werkvisum aanvragen, krijgen ze een speciaal nummer.”

“Ze hadden allemaal zo’n speciaal visum,” vervolgde dr. Barrett. “Dat laat zien dat het CIA-agenten waren. Sommigen van hen waren ondergebracht bij medewerkers van de FBI in Californië. Deze 15 Saoedi’s werkten dus niet tegen de Amerikaanse overheid, ze werkten vóór de Amerikaanse overheid.”

“Het doel was om zeker te stellen dat Saoedi-Arabië niet kon ontsnappen uit de invloedssfeer van de VS, iets waar de koning in augustus 2001 mee had gedreigd,” zei hij.

Gecontroleerde explosies

“Maar het belangrijkste doel van 9/11 was het vernietigen van de zeven landen die generaal Wesley Clark noemde, landen die een bedreiging vormden of vijand waren van Israël,” ging hij verder.

Volgens dr. Barrett zijn gebouw 7 en het World Trade Center verwoest als gevolg van gecontroleerde explosies en is er geen greintje bewijs dat de Saoedische kapers aan boord van de vliegtuigen waren.

BRON –>> [PressTV]

 

 

Sources

http://www.foxnews.com/politics/2016/…

https://www.youtube.com/watch?v=X9GxT…

https://28pages.org/quotable/

http://thefreethoughtproject.com/sena…

https://www.reddit.com/r/conspiracy/c…

http://www.dailymail.co.uk/news/artic…

http://www.truth-out.org/archive/item…

http://www.nytimes.com/2003/07/25/nat…

http://www.breitbart.com/big-governme…

http://www.zerohedge.com/news/2016-04…

http://www.thenational.ae/news/world/…

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s