CHECK YOUR WATER FROM FLUORIDE

 

 

http://dahboo7.deco-street.com/
I have listed the water tested, with the results below. I will continue to test and update on other findings.
Glaceau Smart Water was Distilled- .00 ppm
Ice Mountain- .11 ppm
Family Gourmet- .14 ppm
Dasani- .16 ppm
Propel- .17 ppm
Deja Blue- .17 ppm
Crystal Geyser- .31 ppm
Fiji- .35 ppm
Local Test- .78 ppm ~ You may be shocked what you find at Home!
You can find out more info on the devices here:
http://hannainst.com/products/checker

http://hannainst.com/hi729-fluoride-lr.html

 

 

Maak van een afvalproduct een product-met-een-andere-toepassing en je bent de held van de industriële wereld. Vul je zakken en houd vooral je mond. Dát overkwam de latere minister van Defensie van de VS, Donald Rumsfeld. Ken je het verhaal niet, kijk dan eens HIER op WantToKnow.nl, en je zult verbaast staan.
Maar minstens nét zo verbaasd waren we bij het vertalen van dit artikel. Hoe is het mogelijk dat hele bevolkingsgroepen volledig vergiftigd worden met een materiaal, waarvan willens en wetens wordt beweerd dat het veilig is, terwijl het dat NIET IS..? Fluoride.

Over fluoride zijn boeken volgeschreven, maar het blijven woorden. Waar het gewoon op neerkomt is dat mensen in de VS miljarden liters water drinken en gebruiken dat vergiftigd is met sodium fluoride. De resultaten zijn inmiddels volop zichtbaar. Lees het onderstaande artikel en je zult nooit meer fluoride gebruiken. Niet in drinkwater, niet in tandpasta.. Waarom  niet in tandpasta..? Omdat fluoride verhardt, en niet alleen je tanden, zo simpel is het..

Hoe diep wil je gaan als het gaat om toepassingen van dit gif in de afgelopen decennia. Vanaf de Tweede Wereldoorlog..? Graag wijs ik je op deze link HIER. Fluoride als oorlogsgif, om mensen mak en gedwee te maken. Een paar citaten uit militaire kringen?

Mr. Dickinson, Australisch parlementslid onthulde tijdens een debat het parlement in 1987 het volgende over het gebruik van fluoride in oorlogstijd: “Tegen het einde van de Tweede Wereldoorlog, zond de regering van de VS, Charles Elliot Perkins, een onderzoeker in de chemie en biochemie, psychologie en pathology, naar Duitsland om de leiding te nemen over de overblijfselen van de Farben chemische fabriek.Terwijl hij daar werkzaam was, werd hem door Duitse chemici een plan onthuld, dat zij hadden ontwikkeld en dat werd aangenomen door de Duitse Generale Staf.

Dit plan bestond eruit dat de controle over een bevolkingsgroep in een specifiek gebied eenvoudig werd door het toevoegen van medicaties’ in het drinkwater van dat gebied of die stad. Herhaalde doses van minieme hoeveelheden fluoride zullen mettertijd de kracht van een individu reduceren en zijn weerstand breken om niet gedomineerd te willen worden. Door langzaam een specifiek gebied in de hersenen te vergiftigen en narcotiseren, zal dit individu zich overgeven aan de wil van hen die hem onderdrukken.

Zowel de Russen als de Duitsers gebruikten fluoride in het drinkwater van krijgsgevangenen om hen dom en handelbaar te maken. Het plan om de massa te controleren via medicaties van het drinkwater, werd door de Russische Communisten uitgevoerd, omdat het uitstekend in hun plan pastte, om de wereld communistisch te maken. Ik zal u dit in alle ernst en waardigheid van een wetenschapper vertellen, die bijna 20 jaar heeft gewerkt in de biochemische, de chemische, de fysiologische en pathologische effecten van fluoriden. Elke persoon die kunstmatig gefluoriseerd water drinkt, in een termijn van 1 jaar, zal NOOIT MEER DEZELFDE PERSOON ZIJN. Mentaal noch fysiek.”.

Wist je dat fluoride ook een belangrijke component is van PROZAC? Kijk eens HIER voor eenzelfde verhaal, maar dan van ver NA de WWII..

Ik geloof dat je reden genoeg heb het onderstaande artikel te lezen..? Opnieuw het deksel van een doofpot, die al jaren smeult. Kijk op het internet, informeer en bescherm jezelf!

Fluoride nu ook bij u in de buurt!
In Nederland is fluoridering van water verboden, dus lijkt het logisch dat ons ministerie van VROM er niet op controleert1. Er is echter wel degelijk een norm voor het maximale fluoridegehalte volgens het Waterleidingbesluit van 2001, van 1,1 mg/liter2. Afgaande op de informatie in dit hoofdartikel is die norm inmiddels aan de hoge kant.

Kijk uit voor verborgen fluoride
Fluoride zit niet alleen in het water. Vrijwel elk groot merk tandpasta bevat fluoride met een concentratie van ongeveer 1000-1500 ppm (parts per million). Verder zit het vaak in mondwater, flosdraad en vitaminepreparaten. In combinatie met de fluoride die van nature in voeding en water kan zitten (thee, fruit, groente) kan de blootstelling van een kind vanzelf toch te hoog worden.

Extra maatregelen om een kind minder bloot te stellen.
• Koop tandpasta zonder fluor, bijvoorbeeld van Weleda of een ander natuurmerk. Kijk echter goed op het etiket, omdat niet alle merken in de natuurvoedingswinkel ook fluorvrij zijn.
• Koop flosdraad en mondwater ook zonder fluor.
• Gebruik je toch (kinder)tandpasta met fluor, zie er dan op toe dat je kind er weinig van gebruikt en al jong leert uitspuwen in plaats van inslikken.
• Vraag de tandarts zo veel mogelijk gebruik te maken van producten zonder fluor.
• Gebruik een waterfiltersysteem dat fluoride uit het water haalt.
• Koop geen ingeblikte voeding uit landen met veel fluor in het water (zoals Amerika).
• Gebruik bepaalde geneesmiddelen met veel fluor niet (zoals Prozac en flucloxacilline).

Drinkwater in Nederland is lang niet altijd fluorvrij
De norm van het Nederlandse Waterleidingbesluit 2001 is aan de hoge kant

Wie wil weten of en hoe veel fluoride er in het drinkwater uit zijn eigen kraan zit, wende zich beter tot de website van zijn eigen waterleidingbedrijf. Ga naar de homepage en zoek de pagina over kwaliteit/samenstelling van het geleverde drinkwater. De meeste bedrijven melden een fluoridegehalte van 0,05 tot 0,25 mg/l. Alleen in Noord-Holland is het drinkwater werkelijk fluorvrij.

Hieronder staan een aantal URL’s van websites waarop waterbedrijven de samenstelling van hun drinkwater rapporteren:

www.brabantwater.nl/NL/Gezondheid/WaterEnKwaliteit/Pages/WaterkwaliteitsgegevensNieuw.aspx
www.evides.nl/drinkwater/Documents/Waterkwaliteit/Tabel%20Drinkwaters.htm
www.oasen.nl/drinkwater-thuis/paginas/watersamenstelling-artikel.aspx
www.dunea.nl/drinkwater/samenstelling
www.waternet.nl/media/407425/waterkwaliteit%20kwartaal%201%202012.pdf
www.wmd.nl/over_water/waterkwaliteit/Samenstelling_drinkwater.html
www.lenntech.nl/samenstelling.htm
www.waterbedrijfgroningen.nl/nl/water-thuis/Klantenservice/veelgestelde-vragen/waterkwaliteit/Documents/Sellingen.pdf
www.vitens.nl/zakelijk/solutions/Documents/Methodeinformatie.pdf
www.pwn.nl/SiteCollectionDocuments/Water/waterkwaliteitscijfers/VROM_kwaliteit_drinkwater_Nederland_2008.pdfwww.evides.nl/drinkwater/Documents/de-kwaliteit-van-het-drinkwater-in-nederland-in-2009.pdf
www.lenntech.nl/elementen-en-water/vergelijking-drinkwaternormen.htm

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s