Hebben we wel echt een keuze? Of word alles voor ons gekozen door een overheid?

 

Iedere vier jaar opnieuw wordt er in Amerika een grote show opgevoerd, waarbij de burger een illusie wordt voorgeschoteld.  

Een illusie zoals zo vele, waarbij zij het idee krijgen dat zij door middel van hun stem kunnen bepalen wie de volgende president wordt.
Burgers in Amerika, net als in vele andere landen, denken nog steeds dat zij door te stemmen een daadwerkelijk verschil kunnen maken voor wat betreft de toekomst van hun land.

Wanneer mensen massaal in de gaten hebben hoe corrupt het systeem is waarmee een volgende president wordt ‘gekozen’, gaan ze boos de straat op, zoals in Washington. Maar, omdat ze boos zijn op een overheid die een dergelijk systeem hanteert en ze geen toestemming hebben gevraagd aan diezelfde overheid of ze alsjeblieft mochten protesteren tegen die overheid, overtreden ze de wet en worden gearresteerd.

Zo kan zijn dat er in Washington, waar door mensen vredelievend wordt geprotesteerd tegen het corrupte verkiezingssysteem, meer dan 500 mensen worden gearresteerd.

Terwijl de kranten allemaal bol staan van een Russische vliegtuig dat te dicht in de buurt gekomen zou zijn van een Amerikaans oorlogsschip, worden de protesten en arrestaties in Washington door de reguliere pers doodgezwegen.

Het is allemaal heel eenvoudig. Als het stemmen bij de presidentsverkiezingen door burgers werkelijk een verschil zou maken, zouden ze mensen echt niet laten stemmen.

 

Hoe men de uitslag van stemmen kan veranderen, wordt duidelijk gemaakt in onderstaande video. Deze video stamt uit 2014, dus wij weten niet zeker of dezelfde machines nog steeds worden gebruikt voor het tellen van de stemmen, maar als dat wel zo is, dan maakt deze video meer dan duidelijk dat je geen enkele uitslag in Amerika kunt vertrouwen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s