“Word wakker!”: Filmmaker waarschuwt dat Amerika in een communistisch land verandert

"Word wakker!": Filmmaker waarschuwt dat Amerika in een communistisch land verandert

De Amerikaans-Cubaanse filmmaker Agustin Blazquez had nooit gedacht dat zijn geboorteland communistisch zou worden. Nu ziet hij in Amerika dezelfde radicale verschuiving plaatsvinden.

In een interview met de Daily Caller zegt Blazquez dat Amerikaanse politici de rol van de overheid op een hele slinkse manier steeds groter maken. De waarheid over Cubaanse politiek is volgens hem moeilijk te vinden omdat de Amerikaanse media vooral propaganda verspreiden.

Absurd

Blazquez vindt het ‘absurd’ dat de Amerikaanse jeugd socialist Bernie Sanders omarmt als toekomstige president. Veel Amerikanen zijn verdoofd door het onderwijs en de propaganda, zegt hij.

Nu de ‘fundamentele transformatie van Amerika’ wordt doorgezet onder Barack Obama, verdwijnen vrijheden als sneeuw voor de zon. “Word wakker Amerika!” zegt de filmmaker.

Leugens, misleiding en fraude

In 2012 maakte Blazquez de film Connecting the Dots, waarin hij de leugens, misleiding en fraude blootlegt rond de presidentsrace van Obama en zijn banden met miljardair George Soros en de Communistische Partij van de VS.

De film gaat over een 600 pagina’s tellend document van de FBI over Obama en zijn communistische mentor Frank Marshall Davis. Het document onthult wat er achter de schermen gebeurt en wat de mainstream media allemaal verborgen houden.

Bekijk hieronder een preview van de film:

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s