VIDEO: Wereldwijd erkende UFO-specialist levert ‘overtuigend bewijs dat UFO’s echt zijn’

De bekende journalist en tv-persoonlijkheid Jaime Maussan heeft naar eigen zeggen van tienduizenden mensen van over de hele wereld bewijs ontvangen voor UFO’s en buitenaardse activiteit.

In onderstaande video, opgenomen op het MUFON Symposium 2015, presenteert hij recente ontwikkelingen op het gebied van ufologie. Hij laat videobeelden en foto’s zien van UFO’s, gemaakt door infraroodcamera’s, nachtkijkers, NASA-sondes, satellieten en vliegtuigcamera’s.

UFO’s worden door ruimtesondes van de NASA vastgelegd in de ruimte, bij de zon, rond kometen, in de buurt van vulkanen en ook verschijnen er vaak mysterieuze bollen in de lucht.

Maussan gaat ook in op de ‘nooit eerder vertoonde alienbeelden’ van de wereldberoemde crash bij Roswell op een grote conferentie over buitenaards leven in Mexico-Stad afgelopen jaar. De wereldwijd erkende UFO-specialist zegt dat de foto’s ‘hét bewijs leveren dat aliens bestaan’.

Rond de tijd van de UFO-crash bestonden er nog geen schetsen of modellen van buitenaardse wezens, dus de foto’s kunnen zijns inziens niet vervalst zijn. Ook collega-onderzoeker Richard Dolan is er zeker van dat het gaat om authentieke foto’s. De anatomie van de alien is volgens hem te gedetailleerd en correct om verzonnen te zijn.

[UFOTV]

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s