Onderzoeker: “9/11 georkestreerd door CIA en Mossad” Rapport vrijgegegen!!!

Onderzoeker: "9/11 georkestreerd door CIA en Mossad"

Amerikaanse en Israëlische (militaire) inlichtingendiensten waren betrokken bij de terroristische aanslagen op 11 september 2001. Dat stelt een Amerikaanse gepensioneerde professor en onderzoeker.

“9/11 is georkestreerd door de CIA, de neocons (neoconservatieven) in het Amerikaanse ministerie van Defensie en de Mossad,” zei James Henry Fetzer, oprichter van de Scholars for 9/11 Truth.

Het doel was volgens hem om het Amerikaanse buitenlandse beleid te veranderen. Het gevolg was dat Amerika een agressorland werd en in vijf jaar tijd zeven overheden destabiliseerde, aldus Fetzer.

Hetzelfde hotel

Op vrijdag gaf het Amerikaanse Congres 28 pagina’s vrij van een rapport over de terreuraanslagen, waarin valt te lezen dat mogelijk ook de Saoedische overheid betrokken was bij de aanslagen.

“Volgens verschillende FBI-documenten en CIA-memo’s hadden sommige kapers contacten met de Saoedische overheid terwijl ze in Amerika waren,” aldus het rapport. Het gaat onder meer om contacten tussen Saoedi’s in Californië, geld dat mogelijk door de Saoedische koninklijke familie is gestuurd naar de kapers en een verklaring waarin staat dat een Saoedische minister in september 2001 in hetzelfde hotel verbleef als een kaper.

Mochten daglicht niet zien

In het rapport staat dat Omar al-Bayoumi, een Saoedische inlichtingenofficier, een ontmoeting had met twee kapers in San Diego. Na de ontmoeting kreeg de officier plotseling een riante salarisverhoging.

De Amerikaanse overheid besloot de 28 pagina’s van het rapport, dat al van 2003 dateert, onder druk van het Congres en het volk vrij te geven. Toenmalig president George W. Bush besliste dat 28 van de 900 bladzijden van het rapport het daglicht niet mochten zien. Dat tot onvrede van de auteurs en duizenden nabestaanden van de 9/11-slachtoffers.

[PressTV]

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s