Farma kweekt steeds meer Alzheimer​ patienten door negeren van natuurlijke medicijnen!!

 

De grote machtige bedrijven die de gezondheid van de mens gebruiken als een permanente manier om veel geld te verdienen door het leed van anderen, spelen het heel slim.

Zelfs organisaties die opkomen voor de belangen van patiënten worden door hen gecontroleerd en mensen worden bewust weggehouden van de werkelijke oorzaken van hun ziekte.

Er bestaan allerlei organisaties op deze wereld die vaak claimen dat ze de wijsheid in pacht hebben. Zoals bijvoorbeeld in Amerika de Alzheimer’s Association die recentelijke een aantal vreemde opmerkingen heeft gemaakt.

Ze claimen nu op hun website dat bekende factoren die bijdragen aan de ontwikkeling van Alzheimer van geen enkele betekenis zijn voor het krijgen van de ziekte.

Het zijn dingen waarvan talloze medische experts gezegd hebben dat ze wel degelijk Alzheimer’s kunnen veroorzaken of een factor zijn die eraan bijdraagt, zoals amalgaam vullingen die veel kwik bevatten, de griepprik en aspartaam. Al deze zaken zijn volkomen onschuldig volgens de Alzheimer’s Association en hebben helemaal niets met de ziekte te maken.

Dus, waarom doet zo’n Alzheimer’s Association dit? Het antwoord is volgens een artikel op Natural News heel eenvoudig en je hoeft alleen maar het geld te volgen om een antwoord te krijgen op die vraag.

Wat opvalt, is dat deze organisatie veel overeenkomsten heeft met de American Cancer Society, ook zo’n club waar nooit van z’n lang-zal-ze-leven een oplossing voor kanker vandaan zal komen en die uiteraard een groot voorstander zijn van chemotherapie.

Het is niet zo vreemd dat de twee organisaties veel overeenkomsten vertonen, want de man die de leiding heeft bij de Alzheimer’s Association, heeft daarvoor meer dan 22 jaar doorgebracht bij de American Cancer Society.

Er komt steeds meer bewijs dat bovengenoemde organisaties allesbehalve onafhankelijk zijn zoals ze zelf beweren en dat ze niet het belang van patiënten voor ogen hebben. Het bewijs stapelt zich op dat ook deze clubs volledig onder de controle van de farmaceutische industrie staan.

Wanneer je de lijst van grootste donoren van hen bekijkt, dan lijkt het wel een soort Gouden Gids van farmaceutische bedrijven.

En dus prediken deze verenigingen het geloof van hun grootste financiële weldoeners, waardoor grote aantallen mensen wederom op het verkeerde been worden gezet. Zo weten ze niet welke factoren nu echt bijdragen aan de ziekte en worden ze ook voor genezing, wanneer ze eenmaal een dergelijke ziekte hebben, regelrecht in de armen van de farmaceutische industrie gedreven.

Het mes snijdt zoals gewoonlijk weer aan meerdere kanten. Door de bevolking zoveel mogelijk onwetend te laten over de werkelijke oorzaken van ziektes zoals Alzheimer worden nieuwe klanten gekweekt voor de farmaceutische industrie. Deze gaat ze vervolgens behandelen met niet werkende chemische protocollen of medicijnen.

Iets vergelijkbaars doet zich ook voor met statines waarover wij al eerder uitgebreid hebben geschreven. Ook dit is een chemisch middel wat door de wereldbevolking massaal wordt geslikt en waarover steeds meer bewijs naar buiten komt dat één van de bijwerkingen van dit “geneesmiddel” Alzheimer en dementie is.

Mensen die gewaarschuwd zijn en wakker, blijven ver uit de buurt van zaken zoals vaccinaties of statines. Wat deze mensen veelal ook weten, is dat het antwoord, zelfs op een vreselijke ziekte als Alzheimer, toch ook weer in de natuur te vinden is.

Steeds meer mensen met ziektes als Alzheimer’s ontdekken de baat die zij hebben bij de stof CBD (cannabidiol) uit de cannabisplant. Ook steeds meer medische onderzoeken wijzen in die richting en het begint nu zodanige vormen aan te nemen dat zelfs een CNN er niet meer omheen kan.

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s