Vaccineren Wel of niet?

Het is een feit dat bijna niemand weet wat er nu precies allemaal in die vaccins zit die bij gezonde kinderlijfjes naar binnen worden gespoten.

Wie weet nou dat daar puscellen bij zitten van de nieren van geïnfecteerde groene apen uit Afrika of weefsel van menselijke foetussen?
Soms kom je op de Nederlandse televisie nog wel eens per ongeluk interessante programma’s tegen en één ervan was eind vorig jaar het programma van Jeroen Pauw, waar een levendige discussie ontstond over vaccineren.

Aanleiding was dat het Nederlandse filiaal van de farmaceutische industrie, het RIVM, enkele miljoenen euro’s ter beschikking heeft gesteld voor de promotie van vaccinaties omdat ze in de praktijk hebben gemerkt dat er steeds meer mensen twijfelen aan het nut daarvan en er dan ook steeds meer mensen hun kinderen niet laten vaccineren.

Wij willen eenieder aanraden om het fragment hieronder te bekijken, want betere reclame om je kind juist níet te laten vaccineren kun je, zeker in de mainstrem media, bijna niet vinden.

 

BRON:  https://www.vaccinvrij.nl/  ,

http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=11668:vaccinaties-bevatten-puscellen-van-afrikaanse-groene-apen&catid=17:gezondheid&Itemid=30

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s