Van JFK tot 9/11: alles is een duistere truc van de elite. Deze shockerende film heeft al miljoenen mensen de ogen geopend

Voor eenieder die het complot rond de moord op president Kennedy tot op de bodem wil uitzoeken is de 3,5 uur durende filmJFK to 911: Everything is a Rich Man’s Trick zeker een aanrader.

In de film zien we de familie Dulles (bekend van CIA-baas Allen Dulles), die het Verdrag van Versailles opstelde.

Ook komt de familie Bush voorbij, die een rol speelde bij de opkomst van Hitler, de moord op JFK en het instorten van de WTC-torens.

Propagandamachine

In de film wordt duidelijk gemaakt dat er een connectie is tussen de maffia en de CIA, die ook betrokken was bij de moord op JFK, de Invasie in de Varkensbaai op Cuba en de Iran-Contra-affaire.

We zien hoe het Amerikaanse leger in Midden-Amerika, Zuidoost-Azië en het Midden-Oosten optreedt als verlengstuk van de grote corporaties.

We zien dat de media een effectieve propagandamachine zijn geworden. De oorlogseconomie maakt de rijken rijker en ondertussen krijgt het volk steeds nepvijanden voorgeschoteld.

Ware vijand

Het volk wordt zoet gehouden met brood en spelen en moet steeds meer privacy opgeven, zogenaamd om te worden beschermd tegen vijanden.

In werkelijkheid is het volk de ware vijand van de heersende elite.

We zien dat het leger overal wordt gebruikt om de belangen van de rijken te behartigen, ten koste van de armen.

Vreedzame revolutie

Mensen komen tot de ontdekking dat de mainstream media nep zijn, dat al het terrorisme waar ze over berichten nep is, dat verkiezingen nep zijn en dat het de rijke elite is die kinderen misbruikt.

De oplossing is volgens de film een vreedzame revolutie.

JFK to 911 heeft volgens maker van de film Francis Richard Conolly miljoenen mensen de ogen geopend. Hij werkt sinds kortaan een vervolg.

Bekijk de eerste film hieronder in zijn geheel:

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s