Over

Nadat ik rond 2000 zelf wakker begon te worden en kritisch begon te denken over verschillende zaken kwam ik er steeds meer achter dat ons bestaan als mensheid behoorlijk wat haken en ogen heeft. Er is zoveel meer tussen hemel en aarde ! Onze maatschappij is zo gecreëerd en fake dat we totaal vergeten zijn wie en wat we zijn en waar we als mensheid heen gaan.

Rond 2009 ben ik begonnen om een website te bouwen om mensen wakker te schudden en hun te sturen naar een wat kritische mentaliteit. Niet alles voor lief nemen en ondanks alle schandalen en corruptie nog steeds aannemen dat de gevestigde orde het beste met ons voor hebben. Ga zelf onderzoek naar jou eigen waarheid!! en wees niet zo goedgelovig!! Niet alles wat op tv komt is de waarheid!!. Omdat ik meer interactie wilde hebben met mijn mede bewuste mede-mensen ben ik in 2011 begonnen met een Facebook pagina : bewust worden

aangezien Facebook mijn ID probeerde te achterhalen en ik dit weiger hebben ze mijn pagina uit de lucht gehaald…

Kennis en bewust zijn delen met gelijk gestemde mensen is mijn intentie!

zo is uiteindelijk deze blog ontstaan……

Mocht je reactie hebben goed of slecht laat het weten in de comments box.

En om op de hoogte te blijven van bewustmakend nieuws selecteer : VOLGEN.

BEDANKT VOOR JULLIE INTERESSE EN : SHARING = CARING EN WIE DEELT VERMENIGVULDIGD!!!

4 gedachtes over “Over

 1. Ik dacht al, waar ben je gebleven?? Ik zag je niet meer op facebook, vroeg me af of je weer de onbewustheid was ingedoken?! Maar… Daar ben je weer!! Top 🙂

  Like

 2. Hoi, Ik maak me grote zorgen om wat komen gaat. Die verhalen over de Illuminati, Planet X, NASA trekken al een tijdje mijn aandacht en ik weet niet goed wat ik hiermee moet doen. Mensen die ik ‘iets’ vertel, kijken me vragend aan en vragen of ik gek ben geworden. Moet ik gaan preppen, mezelf ingraven net als de elite of vluchten naar hoger gelegen delen in Nederland? Europa?
  Wanneer is er in Nederland weer iets te zien zodat ik de sleepwalkers kan overtuigen om actie te ondernemen?
  Ik hoor graag iets van jullie!
  Michael

  Like

  • Michael,Ik begrijp je frustratie en excuss voor mijn verlaat antwoord. Maar ik denk dat je gewoon je eigen bewust zijn moet verreiken met jou waarheid. En heel goed dat je wakker bent voor een andere realiteit dan deze word geprojecteerd door de huidige gevestigde orde. Maar ik mensen wakker schudden is lastig en bijna niet de doen…de puzzel is te groot en iedereen moet eerst wakker worden om zo hun eigen zoekt tocht te beginnen. Je bent iig niet gek Micheal!! Mocht inderdaad planet x in de buurt komen dan is inderdaad verstandig om naar hogere gelegen gebieden te verkassen. En ook handig is om niet volledig afhankelijk te zijn en dus kijkt hoe je in bepaalde situaties zou handelen. Voorbereid mens telt voor 2…1 ding…leef niet in angst…we leven in een tijd van verandering en probeer deze te omarmen..Succes!!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s