Piramides in Bosnië,Antarctica en Mars ? Oordeel zelf!!

De Bosnische piramides halen wetenschappelijke theorieën en de verhalen vanuit het Christendom bikkelhard onderuit. Deze piramides in Bosnië blijken 12.000 jaar oud en gebouwd te zijn door bouwers, die beschikten over zeer geavanceerde technologieën. Men gebruikte bijvoorbeeld beter beton dan men nu kent, er is een energiebundel ontdekt bij de piramide van de zon en er is bewijs gevonden van heuse genezingskamers in het ondergrondse labyrint van maar liefst 16 km lang.

Piramides in Europa

3ac1506628cd7b89a1c674d08211e768MDEuanBn

Ook ons Europese vasteland is in het bezit van piramides. In Bosnië zijn er vijf: de piramide van de zon, de maan, de draak, de liefde en de aarde.

Zijn de piramides in Egyptische en de Mayacultuur verbazingwekkend te noemen en lijken ze over allerlei magische achtergronden te beschikken. Dat is ook het geval met de piramides in Bosnië. In dit artikel zal de piramide van de zon belicht worden.

Op de afbeelding hierboven ziet u de Bosnische piramide van de zon. Deze piramide is groter dan de beroemde grote piramide van Gizeh.

Door de ontdekking van het bestaan van dergelijke oude culturen in Bosnië-Herzegovina is er een heel ander licht geworpen op de geschiedenis, zoals wij die tot nu toe aannamen.
De beschaving hier blijkt maar liefst 12.000 jaar oud te zijn en blijkt bovendien op veel terreinen geavanceerder te zijn dan de onze.

2005- de ontdekking

In 2005 werden voor het eerst op het Europese continent, vijf onder heuvels begraven piramides gevonden. De grootste piramide ter wereld werd er zelfs gevonden: de Bosnische piramide van de Zon.
Tegelijkertijd werd het onomstotelijke bewijs geleverd dat er reeds duizenden jaren geleden een geavanceerde beschaving bestond.

We kunnen dus wel stellen dat er veel meer informatie is over onze geschiedenis en ons bestaan als mensheid. Dit is namelijk keihard bewijs dat er voor ons meer beschavingen waren. Piramides worden overal op aarde gevonden.


Nu is er ook een generaal van Rusland de klok gaan luiden waarom er zoveel aandacht is voor Antarctica. (hitler had in zijn tijd al veel expeditie laten doen in dit gebied)  Er zouden namelijk ook piramides zijn en misschien nog wel meer:

Maar ook op Mars vinden we piramides….mensen wakeup a.u.b…. er onderzoek dit zelf !!!! Reacties ?? graag !!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s